Indholdsfortegnelse:

Chuck Connors nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Chuck Connors nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Chuck Connors nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Chuck Connors nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Chuck Connors: Short Biography, Net Worth & Career Highlights 2024, April
Anonim

Kevin Joseph Aloysius Connors nettoværdi er $5 millioner

Kevin Joseph Aloysius Connors Wiki-biografi

Kevin Joseph Aloysius Connors blev født den 10. april 1921 i Brooklyn, New York City, USA, af forældrene Marcella Nondrigan og Alban 'Allan' Connors, af irsk afstamning. Han var skuespiller, forfatter og professionel basketball- og baseballspiller, en af de få atleter i amerikansk professionel sportshistorie, der spillede i både Major League Baseball og NBA. Connors er dog måske mest kendt for at have spillet rollen som Lucas McCain i den populære ABC-tv-serie "The Rifleman". Chuck Connors døde i november 1992.

Så hvor velhavende var Chuck Connors? Som kilder angiver, havde Connors etableret en nettoværdi på over 5 millioner dollars. Hans rigdom blev erhvervet under hans professionelle baseball- og basketballkarriere, men i høj grad under hans karriere i underholdningsindustrien.

Chuck Connors nettoværdi $5 millioner

Connors voksede op i det vestlige Brooklyn. Han udmærkede sig i baseball og basketball, hvilket hjalp ham med at tjene et stipendium til en privat high school, Adelphi Academy. Da han blev immatrikuleret i 1939, meldte han sig ind på Seton Hall University i South Orange, New Jersey på et baseball-stipendium og spillede for college baseball- og basketballhold. To år senere droppede han ud af college og sluttede sig til hæren under Anden Verdenskrig som instruktør i kampvognskrig, men formåede at fortsætte med at dyrke begge sportsgrene under sin tjeneste.

Da Connors blev udskrevet i 1946, sluttede Connors sig kortvarigt til Boston Celtics basketballhold og blev den første spiller i NBA-historien, der knuste en glasplade. Han rejste derefter til forårstræning med Brooklyn Dodgers, en baseballklub i major-league. Han vendte tilbage til Celtics i løbet af 1967-68-sæsonen, men fortsatte med at hellige sig sin baseballkarriere, hvor han spillede i flere mindre ligaer forskellige steder, såsom i Mobile Alabama, Montreal Canada, Rochester New York og Newark New Jersey. I 1949 sluttede Connors sig endelig til Dodgers, men vendte snart tilbage til Montreal. Så i 1950 sluttede han sig til Chicago Cubs og spillede senere i de mindre ligaer igen, for Cubs' hold Los Angeles Angels. Hans baseball- og basketballår bidrog til at hæve hans nettoværdi.

I 1951 blev Connors tilbudt en lille rolle i filmen "Pat and Mike" af MGM-castingdirektøren Bill Grady, en passioneret Angels-fan. Connors blev castet i rollen som en politikaptajn, og tjente faktisk $12.000, før baseball-forårets træning startede, hvilket var mere end det dobbelte af hans baseball-løn, men han fortsatte med at spille sin sidste sæson med Angels i 1952. Året efter han trak sig tilbage fra baseball for at hellige sig sin skuespillerkarriere og spillede roller i 1953-filmene "Code Two", "South Sea Woman" og "Trouble Along the Way". Han fortsatte med at optræde i en række af datidens tv-serier, såsom "The Loretta Young Show", "City Detective", "Private Secretary" "Adventures of Superman", "Gunsmoke" og "Crossroads", for at nævne en få. Hans skuespillerkarriere voksede, og hans nettoværdi blev helt sikkert forbedret.

Connors store gennembrud kom med filmen "Old Yeller" fra 1957. Hans præstation som en stærk faderskikkelse skabte forbløffende popularitet, føjede betydeligt til hans rigdom og førte til, at han blev castet i den populære ABC Western-serie "The Rifleman", som Lucas McCain, rollen som ville forblive Connors' signatur; han spillede en rancher i det vilde vesten, der ejede en skræddersyet hurtigskydende Winchester-riffel, i serien, der varede fra 1958 til 1963, var den første til at portrættere en enkefar, der opdrager en søn alene. Det blev ekstremt populært og øgede Connors' rigdom betydeligt.

I mellemtiden optrådte Connors i adskillige andre tv-serier og film, såsom 1963-filmene "Flipper" og "Move Over, Darling". Han var vært for serien "Thrill Seekers" fra 1973 og adskillige afsnit af radioserien "Family Theatre". Hans rolle i miniserien "Roots" fra 1977 bragte ham en nominering til en Emmy-pris.

Samlet set optrådte Chuck Connors i mere end 65 film og over 50 tv-produktioner, hvilket etablerede ham som en Hollywood-stjerne og skaffede ham en anseelig formue. I 1991 blev Connors indsat i Western Performance Hall of Fame.

Apropos hans personlige liv var Connors gift tre gange. Hans første ægteskab var med Elizabeth Jane Riddell Connors, der varede fra 1948 til 1931, og de havde fire sønner sammen. I 1963 giftede han sig med sin medstjerne Kamala Devi, dog sluttede deres ægteskab i 1973. Han giftede sig derefter med en anden medstjerne, Faith Quabius i 1977, men de blev skilt to år senere. På det tidspunkt, hvor han døde, var hans ledsager Rose Mary Grumley. Han døde af lungekræft i 1992, 71 år gammel.

Connors var aktiv i republikansk politik, en lidenskabelig tilhænger af præsident Richard Nixon. Ved en fest i Nixons vestlige Hvide Hus i Californien i 1973 mødte Connors den sovjetiske leder Leonid Brezhnev, som han besøgte i Sovjetunionen flere år senere.

Connors grundlagde Chuck Connors Charitable Foundation, hvorigennem han var vært for en golfturnering hvert år for at hjælpe med at rejse penge til Angel View Crippled Children's Foundation.

Anbefalede: