Indholdsfortegnelse:

Rachael Taylors nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rachael Taylors nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rachael Taylors nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rachael Taylors nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Rachael Taylors nettoværdi er $4 millioner

Rachael Taylor Wiki Biografi

Rachael May Taylor blev født den 11. juli 1984 i Launceston, Tasmanien, Australien, og er en skuespillerinde, der nok bedst er kendt for at have medvirket i rollen som Sasha Forbes i tv-serien "Headland" (2005-2006), hvor hun spiller Maggie Madsen i filmen "Transformers" (2007), og som Jane Van Veen i tv-serien "666 Park Avenue" (2012-2013). Hun er også kendt som model. Hendes karriere har været aktiv siden 2004.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Rachael Taylor er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Rachaels nettoværdi er over 4 millioner dollars, akkumuleret ikke kun gennem hendes engagement i underholdningsindustrien som professionel skuespillerinde, men også gennem hendes engagement i modeindustrien som model.

Rachael Taylors nettoværdi på 4 millioner dollars

Rachael Taylor tilbragte sin barndom i sin hjemby, hvor hun blev opdraget af sine forældre Nigel og Christine Taylor. Hun gik på Riverside High School og begyndte der at optræde i en række skolestykker. Efter studentereksamen meldte hun sig ind på University of Sydney, men stoppede for at forfølge sin karriere som skuespiller. Rachaels modelkarriere var allerede begyndt, mens hun var i teenageårene. Hun underskrev en kontrakt med Skye-Jilly International-modelbureauet og deltog i konkurrencen om statens finaler i Miss Teen Tasmania og nåede finalen, som markerede begyndelsen på hendes nettoformue. På ingen tid dukkede hun op i Miss Universe såvel som Miss World-statsfinalerne.

Men hendes skuespillerkarriere begyndte i 2004, da hun debuterede i rollen som Maryann Marinkovich i tv-filmen "The Mystery Of Natalie Wood", som blev efterfulgt af rollen som Catherine Oxenberg i tv-filmen "Dynasty: The Making Of A Guilty Pleasure" i 2005. Samme år blev hun udvalgt til at portrættere Sasha Forbes i den australske serie "Headland" (2005-2006), for hvilken hun opnåede en nominering til en Logie Award for Most Popular New Female Talent. Sideløbende var hun involveret i to gyserfilmtitler - spillede Teri i "Man-Thing" og som Zoe i "See No Evil". Hendes næste store rolle kom året efter, da hun var med som Maggie Madsen i Michael Bays film "Transformers", med hovedrollen sammen med Josh Duhamel og Megan Fox.

I slutningen af 2000'erne havde Rachael også optrådt i filmtitler som "Shutter" (2008), "Splinterheads" (2009) og "Summer Coda" (2010), som alle tilføjede en betydelig mængde til hendes nettoformue.

I det næste årti fortsatte Rachael med at opstille succeser og optrådte i rollen som Nancy i 2011-filmen "Red Dog", instrueret af Kriv Stenders, og portrætterede Anne i "The Darkest Hour" (2011). I løbet af samme år blev hun valgt til at spille Dr. Lucy Fields i tv-serien "Grey's Anatomy", og Abby Sampson i tv-serien "Charlie's Angels", som begge varede kort.

For at tale yderligere om sin skuespillerkarriere vandt Rachael rollen som Jane Van Veen i tv-serien "666 Park Avenue" fra 2012 til 2013, og blev året efter udvalgt til rollen som agent Susie Dunn i en anden tv-serie med titlen "Krise". Senest portrætterede hun Trish Walker i tv-serien "Jessica Jones" (2015), og gentog rollen i tv-serien "The Defenders" i 2017. Så hendes nettoværdi stiger bestemt.

Hvis man skal tale om sit personlige liv, er Rachael Taylor stadig single. Hun var tidligere i forhold til agenten Jason Trawick i 2008, og skuespilleren Matthew Newton fra 2009 til 2010. I sin fritid er hun aktiv på sin officielle Twitter-konto.

Anbefalede: