Indholdsfortegnelse:

James Blunts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
James Blunts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: James Blunts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: James Blunts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: James Blunts- You're Beautiful For My Mother 2024, Marts
Anonim

James Blunts nettoværdi er $18 millioner

James Blunts løn er

Image
Image

2,1 millioner dollars

James Blunt Wiki Biografi

James Hillier Blount (Blunt) blev født den 22. februar 1974 i Tidworth, Wiltshire, England, og er en tidligere officer i den britiske hær, og nu en singer-songwriter muligvis bedst kendt for sit bemærkelsesværdige debutalbum "Back to Bedlam" (2004), som havde to hitsingler "You're Beautiful" og "Goodbye My Lover". Blunt har vundet adskillige priser, herunder to MTV Video Music Awards, Ivor Novello Awards, to Brit Awards og fem Grammy-nomineringer. Hans nettoværdi steg markant efter udgivelsen af hans første studiealbum. Blunts musikkarriere startede i 2003.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig James Blunt er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at James Blunts nettoformue er så høj som 18 millioner dollars. At have en succesfuld musikalsk karriere og være en af de mest populære singer-songwriters i Storbritannien har hjulpet ham med at forbedre sin rigdom betydeligt.

James Blunts nettoværdi 18 millioner dollars

James Blunt er det første af tre børn af Jane Ann Farran Blount og oberst Charles Blount, en kavaleriofficer i 13./18. Royal Hussars og senere en helikopterpilot. Blunt blev født på et hærhospital, og hans familie har en betydelig militærhistorie, der går tilbage til det 10. århundrede. The Blunts måtte flytte meget på grund af oberstens udstationeringer, så James boede flere steder i Europa. Han gik på Elstree School i Woolhampton, Berkshire, og senere på Harrow School, hvor han fik A-niveauer i økonomi, kemi og fysik. Blunt studerede ved Aerospace Manufacturing Engineering and Sociology ved University of Bristol og dimitterede i 1996.

Kort efter at have afsluttet sine studier, sluttede Blunt sig til hæren i 1996 og måtte tjene mindst fire år, fordi hæren sponsorerede ham gennem universitetet. Efter at have fået sin kaptajn rang sluttede han sig til Blues og Royals styrker i Kosovo i 1999 og blev tildelt grænsen mellem Republikken Makedonien og Jugoslavien. Et år senere var han medlem af Queen's Guard i London, inden Blunt i 2002 forlod hæren.

Blunt havde violin- og klaverundervisning, da han var barn, og blev introduceret til den elektriske guitar i en alder af 14. Grunden til, at han forlod hæren, var for at forfølge sin musikalske karriere, og han indspillede "Back to Bedlam" i 2003 i Conway Optagestudier. Albummet udkom i oktober 2004 og blev et internationalt hit et år senere efter udgivelsen af hans tredje single "You're Beautiful". Inden da var Blunt en relativt ukendt musiker, men denne single lancerede ham til toppen af UK Albums Chart og Billboard Hot 100 i 2006. Albummet solgte over 11 millioner eksemplarer på verdensplan og blev certificeret 10x platin i Storbritannien, og kom ind i Guinness. Book of World Records for det hurtigst sælgende album på et år.

Blunt udgav sit andet studiealbum kaldet "All the Lost Souls" i 2007 og solgte 4,5 millioner eksemplarer internationalt. Han udgav også en dokumentar med navnet "James Blunt: Return to Kosovo" i 2008. James' tredje album "Some Kind of Trouble" blev udgivet i 2010, men havde ikke succes med de tidligere, da det kun solgte en million eksemplarer i hele verden. "Moon Landing" er navnet på Blunts fjerde album, og senest annoncerede han, at han var begyndt at arbejde på sit næste album, som skulle udkomme i 2016. Uanset hvad stiger hans nettoværdi stadig.

Blunt optrådte også som dommer i den syvende sæson af "The X Factor Australia", og erstattede Ronan Keating i 2015 og sluttede sig til Chris Isaak, Dannii Minogue og Guy Sebastian.

Med hensyn til sit personlige liv giftede James Blunt sig med Sofia Wellesley, en datter af Lord og Lady John Wellesley, og barnebarn af den 8. hertug af Wellington i 2014, og parret blev forældre i juni 2016. Blunt bor på Ibiza, men ejer også ejendomme i Verbier, Schweiz. James støtter forskellige velgørende og miljømæssige formål efter at have optrådt ved Live Earth-koncerten på Wembley Stadium, London i 2007.

Anbefalede: