Indholdsfortegnelse:

Ray Price Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Ray Price Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ray Price Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ray Price Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Noble Ray Prices nettoværdi er $5 millioner

Noble Ray Price Wiki Biografi

Ray Price blev født den 12. januar 1926 i Wood County, Texas, USA, og var en sanger, guitarist og komponist af countrymusik. Hans vidtfavnende barytonstemme er blevet rangeret blandt de bedste mandlige musikstemmer i denne genre. Ray Price vandt to Grammy Awards - for det bedste mandlige vokalfortolkningsland i 1971 og for det bedste countryvokalsamarbejde i 2008. Price var aktiv i underholdningsindustrien fra 1948 til 2013, da han døde.

Hvor meget var Ray Prices nettoværdi? Det var blevet anslået af autoritative kilder, at den direkte størrelse af hans rigdom var så meget som 5 millioner dollars, omregnet til i dag. Musik var hovedkilden til Prices nettoværdi.

Ray Price nettoværdi $5 millioner

Til at begynde med voksede Ray op i Dallas, studerede til dyrlæge og kæmpede under Anden Verdenskrig i US Marine Corps i Stillehavsteatret.

Price genoptog studierne efter krigen, men koncentrerede sig hurtigt om musikken, indspillede to sange under Bullet Records label i slutningen af 1940'erne, og bagefter underskrev han en pladekontrakt med Columbia Records. Price var venner med countrysangeren Hank Williams og flyttede til Nashville, Tennessee i 1952. Han fik sit gennembrud i 1956 med singlen "Crazy Arms", som nåede 27. pladsen på Billboard Hot 100 og lå på 1. pladsen i tyve uger på Billboard-landet. I de følgende år optog Price flere hits, herunder "My Shoes Keep Walking Back to You" (1957), "City Lights" (1958) og "The Same Old Me" (1959), som alle toppede Billboard Country-hitlisten.

I 1968 forlod han Nashville, og han købte en ranch i Perryville, Texas, men fortsatte med at indspille albums for Columbia Records. Mens han lavede traditionel countrymusik i 1950'erne, var han en af de første kunstnere, der senere fokuserede på den mere polerede countrypopmusik. I 1970 indspillede han et hit af singer-songwriteren Kris Kristofferson "For the Good Times", hvilket også gav ham en Grammy Award. Hans popularitet tog hurtigt fart i halvfjerdserne, og han fik igen succes i 1980 med albummet "San Antonio Rose", som han indspillede med sin tidligere bassist Willie Nelson. Han underskrev en pladekontrakt med Dimension Records og udgav hits "It Don't Hurt Me Half as Bad" (1981) og "Diamonds in the Stars" (1983). I anden halvdel af 1980'erne og i 1990'erne optrådte Price jævnligt i sit eget teater i Branson, Missouri. Han blev optaget i Country Music Hall of Fame i Nashville i 1996 og Texas Country Music Hall of Fame i 2001.

Fra slutningen af 2012 kæmpede Ray Price mod bugspytkirtelkræft; han valgte kemoterapi i stedet for at blive opereret. Sangeren meddelte derefter, at han håbede på at genoptage sine professionelle aktiviteter.

Til sidst, i Prices personlige liv, blev han gift to gange, for det andet med Janie i 1970, og som han boede hos indtil sin bortgang. Han fik sin søn Clive med sin første kone. Price døde i en alder af 87 af virkningerne af kræft i bugspytkirtlen den 16. december 2013 i Mount Pleasant, Texas, og blev begravet i Restland Memorial Park i Dallas.

Anbefalede: