Indholdsfortegnelse:

Jason Kennedys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jason Kennedys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Kennedys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jason Kennedys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Jason Kennedys nettoværdi er $4 millioner

Jason Kennedy Wiki Biografi

Jason Kennedy blev født den 11thdecember 1981, i Ft. Lauderdale, Florida. Han er en tv-personlighed og journalist, der oprindeligt blev berømt som korrespondent, og nu er medanker for "E! Nyhedsweekend”. Han er også vært for serien "Live from E!", som sendes af E!

Så hvor rig er Jason Kennedy? Kilder anslår, at Jasons nettoværdi er 4 millioner dollars. Journalisten har tjent næsten al sin rigdom i tv-branchen i løbet af en karriere i tv, som først begyndte i 2004. Jason Kennedy og hans kone ejer et 5-værelses hjem i Los Angeles, som de købte det i 2014

Jason Kennedys nettoværdi på $4 millioner

Jason Kennedy har været passioneret omkring nyhederne, lige siden han var barn og brugte adskillige timer på at rapportere fra et studie, han formåede at skabe i sit eget hjem. Han dimitterede fra Westminster Academy i Florida og gik derefter på University of Miami. Efter at have flyttet til Los Angeles i 2004, begyndte han at blive mere og mere populær og berømt ved at dække historier om de største berømtheder i USA. Han har rapporteret nogle af de vigtige nyheder på dette område i de sidste par år, herunder Bill Clintons besøg i Miami og Anna Nicole Smiths død. Han har også været vært for flere tv-shows, herunder "Daily 10 show" og "Last Bride Standing". Han har været vært og korrespondent for “E! Live fra den røde løber" siden 2006. I 2008 havde han sit første primetime show, kaldet "Dance Machine", sendt af ABC. Los Angeles Times skrev om ham, at han kunne blive en af de næste ledere i tv-branchen. Jason Kennedy modtog Associated Press Award for bedste nyhedsindslag, da han boede i Miami.

Udover sit regulære show havde Jason Kennedy adskillige optrædener i andre tv-shows og serier, såsom "Chelsea Lately", "Celebrities at Home", "Little People, Big World: Wedding Farm" og "Today". Hans fans kunne også se ham i "Bounce Back" i 2015, hvor han spillede rollen som sig selv.

Jason Kennedy tilføjer penge til sin nettoformue som skuespiller. Han havde roller i tv-serien "90210", hvor han spillede rollen som journalist, "Drop Dead Diva", hvor han spillede rollen som en engel, og "The Soup", hvor han var en zombie. Han var også en del af rollebesætningen i filmen "90 Minutes in Heaven".

I sit personlige liv, efter at have været en af "Hottest Bachelors of 2008" (People Magazine), giftede Jason Kennedy sig i 2014 med Lauren Scruggs, en modejournalist. Parret havde været kærester i tre år, og de havde en intim bryllupsceremoni i Dallas - dele af brylluppet kunne ses i tv-showet "The Kennedy Wedding: Jason and Lauren Get Married". Jason Kennedy betragtes som en af branchens gode drenge, da han også leder et bibelstudium for unge berømtheder.

Anbefalede: