Indholdsfortegnelse:

Donnie Klangs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Donnie Klangs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donnie Klangs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donnie Klangs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Donald Joseph Klangs nettoværdi er $200.000

Donald Joseph Klang Wiki Biografi

Donald Joseph Klang blev født den 23. januar 1985 i Brooklyn, New York City, USA og er en sanger, der i øjeblikket arbejder under kontrakt med Bad Boy Entertainment fra Puff Daddy. Klang blev berømt takket være sin deltagelse i MTV's show "Making the Band 4". Donnie har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2007.

Hvor meget er Donnie Klangs nettoværdi? Det er blevet estimeret af autoritative kilder, at den direkte størrelse af hans rigdom er lig med $200.000, ud fra de data, der blev præsenteret i midten af 2017. Musik er hovedkilden til Klangs beskedne formue.

Donnie Klangs nettoværdi $200.000

Til at begynde med blev Donald Joseph Klang opvokset i Brooklyn - oprindeligt begyndte han sin karriere som børnemodel og som børneskuespiller i film til tv. Hans passion for musik opstod, da Donnie var 12 år gammel, og mens han stadig studerede i Island Tress High School Levittown i staten New York, sang han i en popgruppe. Efterfølgende var det vejen for en dreng til at vokse professionelt ved at øge sin evne til at synge, danse og skrive tekster. Efter studentereksamen fra gymnasiet meldte Donnie sig ind på Hofstra University i Hempstead med base i New York, men som han droppede ud af efter et semester for at forfølge sin drøm om at blive sanger. Han gik til audition for at blive deltager i reality-programmet "American Idol" to gange, men har aldrig formået at passere første etape. Derefter arbejdede han på et lager - 'behov skal'.

Men hans mulighed kom med et andet reality-tv-show, "Making the Band 4" (2007), der blev sendt på både MTV og ABC-kanaler. En ven satte sin MySpace-konto i en audition, som Donnie senere deltog i med det mod, som hans familie og venner gav ham. Han blev efterfølgende tildelt en solokontrakt af Diddy, ikke kun en stilling i gruppen. Klang udgav sit debutalbum "Just a Rolling Stone" i 2008, som toppede på 19. pladsen på Billboard 200 og 5. på Billboards Top R&B/Hip-Hop Albums, bestemt et stærkt fundament for hans karriere og nettoværdi.

Klang blev skilt fra Bad Boy Records i midten af 2010 og sang med labelet Eight47 Entertainment. Samtidig arbejdede han på sit andet album. Mere besluttede han derefter at starte sit eget label, Donnie Klang Entertaiment. Under denne blev singlen "Falling 4U" udgivet i 2011, og desuden udgav Donnie et mixtape på Valentinsdag. I slutningen af året udgav han singlen "X-Miss" til juletid.

For at konkludere, har alle de ovennævnte engagementer tilføjet summer til den samlede størrelse af Donnie Klangs nettoværdi og popularitet.

Endelig, i sangerens personlige liv, er Donnie Klang tilsyneladende stadig single. Han afslører ikke meget om sit privatliv.

Anbefalede: