Indholdsfortegnelse:

Michael McIntyres nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Michael McIntyres nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Michael McIntyres nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Michael McIntyres nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Funniest Celebrity Send To All Replies! | Michael McIntyre 2024, April
Anonim

Michael Hazen James McIntyres nettoværdi er $50 millioner

Michael Hazen James McIntyre Wiki-biografi

Michael Hazen James McIntyre blev født den 21. februar 1976 i Merton, London, England, af canadisk og ungarsk oprindelse. Han er en stand-up-komiker, som blev fremtrædende, da han vandt prisen for bedste live stand-up ved British Comedy Awards 2009, som han også var nomineret til et år tidligere. McIntyres stil er præget af konstant og energisk ekstrem munterhed og hans blide engelske sprog. McIntyre har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1999.

Hvor meget er nettoværdien af Michael McIntyre? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den direkte størrelse af hans nettoværdi er så meget som 50 millioner dollars, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2017. Stand-up comedy er hovedkilden til McIntyres formue.

Michael McIntyre nettoværdi $50 millioner

Til at begynde med blev drengen uddannet på Stepping Stones Primary School, derefter Arnold House School, St. John's Wood. Senere studerede han som Merchant Taylors 'Skole med base i Northwood og blev tidligere uddannet på Woodhouse College. McIntyre studerede ved University of Edinburgh i et år, og droppede derefter ud for at koncentrere sig om en karriere som manuskriptforfatter.

Med hensyn til hans professionelle karriere udkom McIntyres første DVD "Live & Laughing" i slutningen af 2008 og blev efterfulgt af en anden - "Michael McIntyre: Hello Wembley" udgivet i slutningen af 2009. I 2010 udgav han sin selvbiografi med titlen "Life". og Laughing: My Story”. Det skal siges, at McIntyre ikke kun er scenekunstner, men også optræder regelmæssigt på tv, hvor den mest bemærkelsesværdige er livekomedieserien "Live at the Apollo" på BBC One i 2007, 2008 og 2009. Han har også været en gæstespiller i en række shows, heriblandt "The Graham Norton Show", "Friday Night with Jonathan Ross" og "Top Gear". Michael er også blevet set i "Har I Got News for You", "8 ud af 10 katte" og "Mock the Week", som alle har bidraget til hans nettoværdi.

Komikeren fungerede som jurymedlem i "Britain's Got Talent" og oplægsholder af sit eget "Michael McIntyre's Comedy Roadshow" (2009 - 2011). Sidstnævnte vandt National Television Award i kategorien Best Entertainment Show. I 2012 optrådte McIntyre i "Showtime", hans eget show og en gigantisk produktion populær i hele Storbritannien; det blev sendt til 71 forestillinger i alt, og mere end 700.000 fans så - showet blev senere udgivet på DVD, hvilket alt sammen øgede hans nettoværdi.

Siden 2015 har han været vært for "Michael McIntyre's Big Show", som vandt en BAFTA-pris for den bedste underholdningspræstation. I 2015 har han også udgivet dvd'en "Happy & Glorious". I 2018 planlægger han at lave en turné rundt i verden, og derfor vil endnu en DVD med titlen "Michael McIntyre's Big World Tour" blive udgivet.

For at konkludere, har alle de ovennævnte engagementer tilføjet summer til den samlede størrelse af Michael McIntyres nettoværdi og popularitet.

Endelig, i stand-up-komikerens personlige liv, giftede McIntyre sig med Kitty Ward i 2003 - hans kone er datter af skuespilleren Simon Ward. Parret har to sønner, Oscar og Lucas.

Anbefalede: