Indholdsfortegnelse:

Jeff Kents nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jeff Kents nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jeff Kents nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jeff Kents nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Jeffrey Franklin Kents nettoværdi er $50 millioner

Jeffrey Franklin Kent Wiki Biografi

Jeffrey Franklin Kent blev født den 7. marts 1968 i Bellflower, Californien, USA, og er en tidligere baseballspiller, der spillede i 17 sæsoner i Major League Baseball (MLB) fra 1992 til 2008. Spilleren blev udnævnt til MVP for National League i 2000, og blev udvalgt til All-Star Game fem gange og vandt fire. Kent er også vinderen af fire Silver Slugger Awards.

Hvor meget er nettoværdien af Jeff Kent? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som $50 millioner, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2017. MLB er hovedkilden til Kents formue.

Jeff Kents nettoværdi $50 millioner

Til at begynde med spillede Jeff Kent baseball i Edison High School i Huntington Beach. Derefter spillede han baseball for holdet fra University of California i Berkeley, før han blev udvalgt af Toronto Blue Jays i amatørudkastet i 1989.

Efter fire sæsoner i de mindre ligaer blev han inviteret til forårstræning og blev en del af sæsonens starttrup i 1992. Han debuterede i en kamp mod Baltimore Orioles og lavede sit første hit (en double) i sjette omgang mod Jose Mesa. Han blev overført til New York Mets i sommeren 1992 i bytte for pitcher David Cone. Kent spillede godt i sin tid med Mets, men fik et dårligt ry på grund af sin temperamentsfulde karakter og isolationistiske holdning. Inden transferdeadline for 1996-sæsonen blev Kent byttet med Jose Vizcaíno til Cleveland Indians i bytte for Carlos Baerga og Álvaro Espinoza, og i slutningen af sæsonen blev han igen overført med Vizcaíno og Julián Tavárez, denne gang til Giants of San Francisco, en bevægelse meget upopulær på grund af Matt Williams afgang fra Giants til Cleveland. Med Giants fik Kents karriere en ny luft. I 1997 slog han bag Barry Bonds i rækken og havde et gennemsnit på 0,250 og lavede 121 RBI'er. Han forblev konsekvent blandt de førende RBI'er i de næste fem sæsoner, og hans bidrag blev anerkendt i 2000 ved at blive belønnet med MVP-prisen, der i gennemsnit registrerede 0,334, 33 homeruns og 125 RBI'er, plus et bemærkelsesværdigt forsvar. I 2002 havde Kent et gennemsnit på 0,313, 37 homeruns og 108 RBI'er.

I 2002 besluttede Kent at forlade holdet og underskrev en kontrakt på to år og $19,9 millioner med Houston Astros. I 2004, under National League Championship Series, slog Kent et tre-run-homerun, hvilket tillod Astros at gå videre i serien (3-2) mod Cardinals of San Luis, og i slutningen af 2004 underskrev Kent en treer. -års kontrakt med Los Angeles Dodgers til en værdi af 21 millioner dollars. Han havde en god sæson i 2005, og ramte.289 med 29 homeruns og 105 RBI, hvilket førte holdet i de fleste offensive kategorier. I slutningen af 2005-sæsonen underskrev han en kontraktforlængelse indtil 2008, men et år senere meddelte han, at han stoppede som professionel spiller.

Siden pensioneringen har Jeff optrådt i adskillige tv-sports- og realityshows og har også en 4.000 hektar stor ranch i Tilden, Texas. I 2008 købte Kent Lakecliff Country Club i Spicewood, Texas, og han ejer også en kæde af motorcykel- og ATV-forhandlere - Kent Powersports.

Endelig, i Jeff Kents personlige liv, er han gift med Dana, og de har fire børn.

Anbefalede: