Indholdsfortegnelse:

Rocco Mediate Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Rocco Mediate Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Rocco Mediate Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Rocco Mediate Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Recapping Best Golf Trip In History + Rocco Mediate & David Feherty - Fore Play Episode 441 2024, April
Anonim

Rocco Anthony Mediates nettoværdi er $15,6 millioner

Rocco Anthony Medite Wiki Biografi

Rocco Anthony Mediate blev født den 17. december 1962 i Greensburg, Pennsylvania, USA, og er en professionel golfspiller. Han har vundet på PGA Tour seks gange, ligesom han har vundet på Champions Tour tre gange. Mediate er blevet optaget i Top 20 i den officielle verdensguldrangering. Det anses for, at Rocco Mediate er en af de bedste puttere i sporten. Han har spillet golf professionelt siden 1985.

Hvor meget er nettoværdien af Rocco Mediate? Det er blevet beregnet af autoritative kilder, at den direkte størrelse af hans formue er over 15,6 millioner dollars, ud fra de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2017. Golf er den vigtigste kilde til Mediates nettoformue, hvor hans PGA Tour karriere indtjener over 16 millioner dollars.

Rocco formidler nettoværdi $15,6 millioner

Til at begynde med blev drengen opvokset i Greensburg; Roccos far var fra italiensk baggrund og var frisør. Rocco blev uddannet på Hempfield Area High School, og senere indskrevet på Florida Southern College og spillede i golfholdet på ovennævnte institution. En af hans holdkammerater var Lee Janzen, som senere også blev professionel. De to ledede holdet, mens de vandt det nationale kollegiale holdmesterskab i 1985.

Med hensyn til sin professionelle karriere blev Mediate professionel i 1985, men spilleren led ofte af rygproblemer og var derfor en af de første professionelle spillere, der begyndte at bruge en lang putter, og var også den første spiller, der vandt på USA Touren med en lang putter i 1991. I 1993 vandt spilleren KMart Greater Greensboro Open, og i 1999 Callaway Golf Pebble Beach Invitational. Samme år blev han opereret i ryggen, og som følge heraf kunne han ikke spille i nogen tid. Han formåede dog at vinde Franklin Templeton Shootout i 2002, og i 2003 var han kommet sig så godt, at han igen brugte en normal putter. Samme år vandt Rocco Mediate CVS Charity Classic. I 2010 spillede Mediate USA Open for 15. gang, selvom hans bedste runde blev opnået under USA Open i 2001, med en score på 63 under 3. runde på Southern Hills. Den bedste afslutning samlet set, som spilleren havde, var i 2008, på andenpladsen i USA Open på Torrey Pines South Course.

I midten af 2016 vandt Rocco sit første seniormesterskab, Senior PGA Championship, og hans sejrscore slog rekorden med 265 (-19). Samlet set har alle de ovennævnte sejre tilføjet betydelige summer til den samlede størrelse af Rocco Mediates nettoværdi.

Derudover har Mediate arbejdet som on-course reporter for PGA Tour-dækningen på The Golf Channel. Derudover deltog han også i World Series of Pokers Main Event i 2005 som spiller.

Endelig, i den professionelle golfspillers personlige liv, har han været gift med Linda siden 1988, og de har tre børn.

Anbefalede: