Indholdsfortegnelse:

Savannah Guthrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Savannah Guthrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Savannah Guthrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Savannah Guthrie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Savannah Guthrie: Short Biography, Net Worth & Career Highlights 2024, April
Anonim

Savannah Clark Guthrie nettoværdi er $3 millioner

Savannah Clark Guthrie Wiki Biografi

Savannah Clark Guthrie blev født den 27thDecember 1971, i Melbourne, Victoria, Australien, men er bedst kendt af verden som journalist, i øjeblikket signet til NBC og medforankring i "The Today Show", lige siden 2012.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Savannah Guthrie er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Savannah Guthries nettoværdi er 3 millioner dollars, et beløb hun har tjent gennem sin karriere som journalist, herunder arbejdet som korrespondent i Det Hvide Hus fra 2008 til 2011, hvilket også bidrog til hendes samlede netto. værdi.

Savannah Guthrie nettoværdi $2 millioner

Savannah blev født i Melbourne, hvor hendes far arbejdede, men familien flyttede tilbage til USA, netop Tucson, Arizona, da hun var to år gammel. Med hensyn til sin uddannelse gik Savannah på Amphitheter High School og indskrev sig derefter på det prestigefyldte University of Arizona, hvor hun dimitterede med en Bachelor of Arts i journalistik, cum laude.

Efter sin eksamen var det ikke svært for Savanna at finde sit første job, takket være anbefalinger fra universitetet, og på ingen tid blev hun ansat som tv-station for KMIZ, en lokal tv-station i Columbia, Missouri. Hun blev der i to år, før hun besluttede at vende tilbage til Tucson og tage jobbet på NBC's tilknyttede station KVOA. Mens hun arbejdede på KVOA, begyndte hun langsomt at opbygge sin karriere som journalist og sin nettoformue, og efter fem år flyttede hun til Washington DC og et andet NBC-tilknyttet WRC-TV.

Mens hun var i Washington, nåede hun at dække nogle breaking news, såsom Pentagon-angrebene i 2001 og Anthrax-mailings, som øgede hendes nettoværdi og også hendes popularitet. Side om side med sin karriere dedikerede Savannah sig også til videreuddannelse, da hun tilmeldte sig Georgia University Law Center, dimitterede Magna Cum Laude i 2002 og modtog sin juragrad. I en kort periode arbejdede hun i retssager hos advokatfirmaet Akin, Gump, Strauss, Hauer og Feld, og i 2004 steg Savannahs nettoformue, da hun blev ansat som national retssagskorrespondent for CourtTV. Savannah dækkede nogle af de højprofilerede retssager, herunder Michael Jacksons og Martha Stewart-sagen.

I 2007 blev Savannah forfremmet til NBC's korrespondentstilling og blev hurtigt korrespondent i Det Hvide Hus, og hun arbejdede på Sarah Palins mislykkede vicepræsidentkampagne i 2008. Hendes karriere på NBC er lige begyndt, men hun gjorde fremskridt hurtigt, og blev anker for NBC News og medanker for NBC Nightly News, hvilket helt sikkert øgede hendes nettoværdi.

For at tale yderligere om sin karriere på NBC, blev hun NBC News' Chief Legal Analyst i 2011, og i 2012 blev hun forfremmet til at være medforanker The Today Show sammen med Mat Lauer, som snart blev hovedkilden til hendes nettoformue, som hendes lønnen er angiveligt $500.000 om året.

Med hensyn til sit personlige liv har Savannah været gift med den politiske konsulent Michael Feldman siden 2014, med hvem hun har en datter. Hun var tidligere gift med BBCs nye programleder Mark Orchard fra 2005 til 2009.

Anbefalede: