Indholdsfortegnelse:

Wendi Mclendon-covey nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Wendi Mclendon-covey nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Wendi Mclendon-covey nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Wendi Mclendon-covey nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Wendi Mclendon Covey's Sexy Green Ass Dress 2024, Marts
Anonim

Wendi McLendon-Covey nettoværdi er $5 millioner

Wendi McLendon-Covey Wiki Biografi

Wendy Anne McLendon blev født den 10. oktober 1969 i Bellflower, Californien, USA, og er en skuespillerinde og komiker samt en forfatter og producer, der som Wendi McLendon-Covey er mest berømt for sine optrædener i filmen "Bridesmaids" fra 2011.”, og TV-serien “The Goldbergs”.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget rigdom denne "Queen of Improv" har akkumuleret indtil videre? Hvor rig er Wendi McLendon-Covey? Ifølge kilder anslås det, at Wendis samlede nettoformue pr. maj 2017 overstiger summen af $5 millioner, erhvervet gennem hendes karriere i filmindustrien, som har været aktiv siden 2001.

Wendi McLendon-Covey nettoværdi 5 millioner dollars

Wendy blev født ind i en familie bestående af en revisor Carolyn og Coca Cola-udbringer-chaufføren Robert McLendon, og er udover amerikansk også af engelsk og skotsk oprindelse. Hun gik på California State University Long Beach, hvorfra hun dimitterede med en bachelorgrad i kreativ skrivning og liberale studier.

Wendy debuterede som skuespillerinde i 2001 i det korte komiske drama "Henry and Marvin", mens hun i 2002 sluttede sig til The Groundlings komedietrup i Los Angeles, Californien, hvor hun turnerede landet rundt og finpudset sit skuespil, herunder hendes improvisationsevner. I 2003 blev hun castet til rollen som stedfortræder Clementine Johnson i Comedy Centrals tv-serie "Reno 911!" som hun gentog gennem de følgende sæsoner indtil 2008, såvel som i dens spin-off-serie "Reno 911!: Miami". Denne rolle gav ikke kun grundlaget for Wendi McLendon-Coveys nettoværdi, men gav hende også en enorm dosis popularitet, hvilket hjalp hende med at etablere sig som en fremtrædende komiker og skuespillerinde.

I 2005 optrådte Wendy i komediefilmen "Bewitched" over for Well Ferrell og Nicole Kidman i hovedrollerne, mens hun i 2006 blev castet til rollen som Lydia Mayhew i Lifetime TV's sitcom-serie "Lovespring International". I 2007 optrådte hun i en uafhængig komediefilm "Cook-Off!" som hun også fungerede som forfatter og producer; for dette foretagende blev Wendi McLendon-Covey hædret med en US Comedy Arts Festival-pris. Uden tvivl hjalp alle disse præstationer Wendy til dramatisk at øge sin nettoværdi.

I slutningen af 2000'erne havde Wendy medvirket i flere populære tv-serier, såsom "The Office", "Kath & Kim" og "10 Things I Hate About You". I 2010 spillede hun rollen som Liz i ABC's sitcom "Rules of Engagement", som hun lejlighedsvis gentog indtil 2013. I 2011 optrådte hun i rollen som Vice Principal i et afsnit af "Cougar Town", før det virkelige gennembrud i hendes karriere opstod senere samme år, da hun blev castet som Rita i Paul Feigs romantiske komedie "Bridesmaids". Dette blev efterfulgt af en optræden i en anden romantisk komedie, 2012's "What to Expect When You're Expecting", og den mindeværdige rolle som Beverly Goldberg i "The Goldbergs" tv-serien, hvor hun fortsætter med at spille. I 2014 spillede Wendi hovedrollen mod Drew Barrymore og Adam Sandler i komediefilmen "Blended". Alle disse optrædener har hjulpet Wendi med at tilføje en betydelig sum til hendes rigdom.

Når det kommer til hendes personlige liv, har Wendi været gift siden 1996 med Greg Covey, som hun bor sammen med i Long Beach, Californien.

Anbefalede: