Indholdsfortegnelse:

Chita Riveras nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Chita Riveras nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Chita Riveras nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Chita Riveras nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Marts
Anonim

Chita Riveras nettoværdi er $2 millioner

Chita Rivera Wiki Biografi

Chita Rivera blev født den 23. januar 1933 i Washington DC, USA af Puerto Rican (far) og irsk-skotsk (mor) afstamning. Hun er skuespiller, sanger og danser, hovedsageligt kendt for sine forskellige roller i musikteatret. Hun er den første latinamerikanske kvinde, der er blevet tildelt Kennedy Center Honours (2002), og i 2009 modtog hun præsidentens frihedsmedalje. Chita var aktiv i underholdningsindustrien fra 1950 til 2013.

Hvor meget er nettoværdien af Chita Rivera? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den direkte størrelse af hendes rigdom er så meget som 2 millioner dollars i forhold til de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2017.

Chita Rivera nettoværdi $2 millioner

Til at begynde med er Chita datter af Katherine, en statsarbejder og Pedro Julio Figueroa del Rivero, en musiker. Rivera var 7 år gammel, da hendes mor blev enke og gik på arbejde for Pentagon. I 1944 blev Rivera accepteret til at studere på balletskolen Jones-Haywood, og da hun var 15, besøgte en professor fra George Balanchines School of American Ballet skolen, og hun var en af to elever udvalgt til at komme ind på skolen med et stipendium.

Med hensyn til sin professionelle karriere gik Rivera sammen med en ven til en audition for Broadway-musicalen "Call Me Madam" (1952), og hun endte med at få rollen. Den blev efterfulgt af andre roller i Broadway-produktioner som "Can-Can" og "Guys and Dolls" I 1957 blev hun castet i rollen, der hjalp hende til at blive en Broadway-stjerne, den ildsjæle Anita i "West Side Story". I 1963 medvirkede hun i musicalen "Zenda", og optrådte derefter som Velma Kelly i musicalen "Chicago", og i 1984 optrådte hun i musicalen "The Rink" og vandt sin første Tony Award. Hendes nettoværdi steg støt.

I 1986 var Rivera ude for en alvorlig ulykke, da hun kørte sin bil, og løb ind i en taxa på Manhattan. Efter genoptræning for et ben brækket 12 steder, fortsatte Rivera med at arbejde på scenen. Så i 1991 optrådte hun som Fastrada i en tv-version af musicalen "Pippin". I 1993 vandt Rivera den anden Tony Award for bedste skuespillerinde i en musical for sin skildring af Aurora, musicalen "Kiss of the Spider Woman", skrevet af Kander og Ebb. I 2003 vendte Rivera tilbage til Broadway-genoplivelsen af "Nine" med Antonio Banderas i hovedrollen og vandt Drama Desk Award. På tv var Rivera gæstestjerne i "The Judy Garland Show", og i 2005 spillede han med Michele Lee i tv-serien "Will & Grace", efterfulgt i slutningen af det år af hovedrollen på Broadway i "The Dancer's Life"., et tilbageblik på hendes karriere. I 2009 hædrede præsident Barack Obama hende med præsidentens frihedsmedalje.

Rivera optrådte desuden i filmversionen af "Chicago" (2002), og gæstede hovedrollen i tv-filmen "Johnny and the Sprites", der blev sendt på Disney Channel i 2008.

I 1960 indspillede Rivera to soloalbum, "Chita Rivera: Get Me To The Church On Time" og "And Now I Sing". I 2008 udgav Rivera sit tredje soloalbum - "And Now I Swing".

Endelig, i Riveras personlige liv, blev hun gift med skuespilleren, danseren, koreografen og instruktøren Tony Mordente, der spillede A-Rab i sceneversionen af "West Side Story". I 1958 blev deres datter Lisa Mordente født, som nu er en kendt danser og koreograf. Mordente og Rivera blev skilt i 1966.

Anbefalede: