Indholdsfortegnelse:

Kristanna Lokens nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Kristanna Lokens nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Kristanna Lokens nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Kristanna Lokens nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Gift ved første blik (2014) 2024, Marts
Anonim

Kristanna Sommer Løkens nettoformue er $4 millioner

Kristanna Sommer Løken Wiki Biography

Kristanna Sommer Loken blev født den 8. oktober 1979 i Gent, New York State USA, af tysk og norsk afstamning, og er en skuespillerinde, der nok bedst er kendt for at have medvirket i rollen som Taja i tv-serien "Mortal Kombat: Conquest" (1998-1999), spillede TX i filmen "Terminator 3: Rise Of The Machines" (2003), og som Paige Sobel i tv-serien "The L World" (2007-2008). Hun er også kendt som model. Hendes karriere har været aktiv siden 1994.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Kristanna Loken er fra midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Kristannas nettoværdi er over 8 millioner dollars, akkumuleret ikke kun gennem hendes succesrige karriere som skuespillerinde, men også gennem hendes karriere som model.

Kristanna Loken nettoværdi $8 millioner

Kristanna Loken tilbragte sin barndom på familiegården i upstate New York, med sin storesøster, hvor hun blev opdraget af sin far, Merlin Chris Loken, som var forfatter og landmand, og hendes mor, Rande Loken, en tidligere fotomodel.

Hendes mor påvirkede Kristanna til at begynde sin karriere som modemodel, så hun underskrev en kontrakt med bureauet Elite Model Management i 1994, hvor hun optrådte i konkurrencen Elite Model Look, hvor hun endte som den tredje andenplads. Dette markerede begyndelsen på en stigning i hendes nettoformue.

Takket være hendes skønhed begyndte Kristannas professionelle skuespillerkarriere senere samme år, da hun debuterede som Danielle Andropoulos i tv-serien "As The World Turns". I 1996 blev hun valgt til at spille Sable O'Brien i tv-serien "Unhappily Ever After" (1996-1997), og vandt derefter rollen som Jennifer Bassett i en anden tv-serie med titlen "Boy Meets World" (1996-1998). Ved slutningen af årtiet havde Kristanna også medvirket som Taja i "Mortal Kombat: Conquest" (1998-1999), og hun blev udvalgt til at portrættere Sarah Logan i "D. C." (2000). Alle disse roller tilføjede en betydelig mængde til hendes nettoværdi.

Kristannas første rolle i det nye årtusinde kom i 2001, da hun medvirkede i rollen som Angie i Art Camachos film "Gangland", som blev efterfulgt af rollen som A. D. A. Lisa Walensky i tv-serien "Philly" (2001-2002). I det følgende år kom hendes gennembrudsrolle, da hun optrådte som cyborg TX i filmen "Terminator 3: Rise Of The Machines", som hun vandt en MTV Movie Award for i 2004, hvor hun også vandt Short Film Award i kategorien for bedste kvindelige birolle i "Worn Like A Tattoo". To år senere optrådte hun som Zepher Genesee i filmen med titlen "Lime Salted Love", som indbragte hende en spillefilmpris i 2008. Hun medvirkede også i "Painkiller Jane" (2007), hvor hun portrætterede titelrollen, og i "The L World" (2007-2008), der spiller Paige Sobel, hvilket alt sammen øgede hendes nettoværdi med en stor margin.

For at tale yderligere om sin karriere blev Kristanna castet i "Burn Notice" fra 2011 til 2012, hvor hun spillede CIA-agent Rebecca Lang, og optrådte i 2014-filmen "Mercenaries" sammen med Vivica A. Fox og Zoë Bell. Senest har hun medvirket i filmtitler som "Body Of Deceit" (2015) og "Beyond The Game" (2016), og hendes nettoværdi stiger bestemt.

Når det kommer til at tale om sit personlige liv, var Kristanna Loken gift med skuespilleren Noah Danby fra 2008 til 2009, da hun annoncerede, at hun var i et forhold med en kvinde. I 2016 fødte hun en søn; faderens navn er ukendt i medierne.

Anbefalede: