Indholdsfortegnelse:

Shawty Lo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Shawty Lo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Shawty Lo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Shawty Lo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: T.I. Pays Homage To Shawty Lo & Performs "Dey Know" In Augusta, GA 2024, Marts
Anonim

Shawty Lo nettoværdi er $2,5 millioner

Shawty Lo Wiki Biografi

Carlos Walker blev født den 31. marts 1976 i Atlanta, Georgia, USA og er en hip hop kunstner, der er bedre kendt for offentligheden under sit pseudonym Shawty Lo. Han nåede ikke national fremtræden med sin street-type rap, men ved at grundlægge den sydlige hiphop-gruppe D4L og D4L Records Company.

Så hvor rig er Shawty Lo? Ifølge pressen er hans nettoværdi anslået til at være over 2,5 millioner dollars, som han har akkumuleret ved at drive et succesfuldt pladeselskab. Shawty kan også knytte sin nettoværdi til sin musikalske karriere begyndende i 2003 og indtil i dag.

Shawty Lo nettoværdi $2,5 millioner

Shawty Lo var en grundlægger af en firemands gruppe kaldet D4L (D4L står for "Down for Life") i 2003. Shawty var også en executive producer af deres første musikalbum ved navn Down for Life. Hitsingler, såsom "Betcha Can't Do It Like Me" og "Laffy Taffy" har gjort albummet meget vellykket. Det er værd at nævne, at sangen "Laffy Taffy" slog rekorden som den mest downloadede sang bestemt af Guinness Book of the World Records i 2007.

I 2007 startede Shawty sin solokarriere med at udgive singlen "Dey Know". Et år senere lykkedes det for musikeren at udgive sit debutalbum "Units in the City". Han er endda begyndt at arbejde med andre populære kunstnere, for eksempel Lil' Wayne, Young Jeezy, Rick Ross, Jim Jones og andre, da de var med på hans sange ("Dey Know", "Foolish"). Senere udgav han ikke kun debutalbummet, men også femten mixtapes som "I'm Da Man", "Shawty Balboa" og andre. Shawtys andet album "Still Got Units" er i gang og ville snart blive udgivet. Ingen tvivl om, at alle pladerne og koncerterne bidrog til hans nettoformue.

D4L Records, udviklet i 2003, er et pladeselskab, der bruges af kunstnere, såsom Braski, Lil' Mark, Kool Ace og mange andre. I 2011 annoncerede Carlos Walker, at han underskrev distributionsaftalen med mærket G-Unit South, som var 50 Cents hjælpevirksomhed.

Shawty blev trukket i en stærkt promoveret skandale med en anden hip hop kunstner fra Atlanta, T. I. Det hele startede, da rappere havde skrevet sange, som var rettet mod hinanden. På grund af den store kamp blev Dirty Awards tvunget til at blive lukket ned, da begge rappere deltog i det i 2008. Men kunstnere dukkede op på scenen sammen i 2009 og markerede afslutningen på argumentet.

Desuden skulle hans tv-serie "All My Babies' Mamas" blive sendt på Oxygen Channel i 2013. Serier blev dog aflyst, før den overhovedet blev sendt. På trods af at rapperen sagde, at andre tv-netværk var interesserede i hans reality-show, blev det aldrig vist.

I sit personlige liv er Carlos Walker ikke gift, men har elleve børn fra ti kvinder (ni døtre og to sønner). Han havde fået sit første barn i en alder af sytten. Mere, Shawty meddelte, at han er blevet arresteret næsten tredive gange og har haft fire domme. Shawty Lo vandt to BET Hip Hop Awards i 2008.

Anbefalede: