Indholdsfortegnelse:

Walter Koenigs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Walter Koenigs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Walter Koenigs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Walter Koenigs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Walter Koenigs nettoværdi er $8 millioner

Walter Koenig Wiki Biografi

Walter Marvin Koenig er en skuespiller, forfatter, instruktør og lærer født den 14. september 1936 i Chicago, Illinois, USA, og er muligvis bedst kendt for sine roller som Alfred Bester i "Babylon5"-serien (1993) og Pavel Chekov i "Star Trek".”(1966-1969). Han er også manuskriptforfatter til den juridiske sci-fi-thriller "InAlienable" (2008).

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Walter Koenig er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Walter Koenigs samlede nettoformue er $8 millioner i maj 2017, hovedsagelig erhvervet takket være hans tilbagevendende rolle i den populære tv-serie "Star Trek", som bragte ham popularitet og markant øgede hans nettoværdi. Hans senere arbejde og roller i forskellige produktioner har også tilføjet hans nettoværdi.

Walter Koenigs nettoværdi $8 millioner

Selvom Walter blev født i Chicago, voksede han op på Manhattan, hvor hans forældre flyttede til, da han var barn. Koenigs forældre var russisk-jødiske immigranter fra Sovjetunionen, som først boede i Litauen og ændrede deres efternavn fra "Konigsberg" til "Koenig". Walter gik på Grinnel College i Iowa, men flyttede snart til UCLA, hvor han dimitterede med en BA i psykologi. Men da en af hans professorer opfordrede ham til at forfølge en skuespillerkarriere, besluttede Koenig at deltage i Neighborhood Playhouse sammen med skuespillerne Christopher Lloyd, James Caan og Dabney Coleman.

Selvom han oprindeligt var interesseret i sceneskuespil, flyttede Walter til tv i de tidlige 60'ere med en rolle i tv-serien "A Day in Court". Det var meningen, at han skulle spille med i serien "Voyage to the Bottom of the Sea", men fik ikke rollen, men fik i stedet rollen som Pavel Chekov i sci-fi-serien "Star Trek" som seriens skaber Gene Roddenberry, blev kritiseret for ikke at inkludere en russisk karakter. Selvom showet blev aflyst efter dets tredje sæson, faldt dets enorme popularitet ikke og sikrede Koenig nogle af de fremtidige roller, og det øgede hans nettoværdi.

Hans næste projekt var at arbejde på det animerede show "Land of the Lost" som forfatter, men sammen med de fleste af hans kollegaer fra "Star Trek" optrådte han i showets filmatiseringer, som havde en længere varighed end det originale show, og startede fra "Star Trek: The Motion Picture" (1979) hele vejen til "Star Trek: Generations" (1994). Walter havde også en fast rolle i sci-fi-serien "Babylon 5" (1994-1998), denne gang portrætterede han en skurk.

Ud over sin gennemførte skuespillerkarriere, hvor han har optrådt i mere end 40 forskellige tv-film og shows, er Koenig også forfatter. Han udgav sine erindringer - "Warped Factors: A Neurotic's Guide to the Universe" - i 1988, og teaterstykket "You're Never Alone When You're a Schizophrenic" i 1996, som gik ind i finalen ved New York Film Festival Awards.

Privat har Koenig lidt en stor tragedie, da hans søn, Andrew Koenig, begik selvmord i 2010, efter at have kæmpet med en svær depression. Walter har været gift med Judy Levitt siden 1965, og parret har en datter, skuespillerinden Danielle Koenig, foruden deres afdøde søn.

Anbefalede: