Indholdsfortegnelse:

John Glenns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
John Glenns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: John Glenns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: John Glenns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Remembering John Glenn: See Footage of His Legendary First Orbit of the Earth | National Geographic 2024, Marts
Anonim

John Glenns nettoværdi er $5 millioner

John Glenn Wiki Biografi

John Herschel Glenn Jr. blev født den 18. juli 1921 i Cambridge, Ohio USA, og var en flyver, astronaut, ingeniør og senator, men bedst kendt for at være den første amerikaner, der kredsede om jorden i rummet. Han begyndte som jagerpilot i Anden Verdenskrig og afsluttede sin arbejdskarriere som senator i 24 år. Al hans indsats hjalp med at bringe hans nettoværdi til, hvor den var før hans bortgang i 2016.

Hvor rig var John Glenn? Fra midten af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der var på $5 millioner, tjent gennem succes inden for politik, militæret og videnskab. Han var en af Mercury Seven, de første militære testpiloter udvalgt til at blive astronauter af NASA, men alle disse præstationer sikrede placeringen af hans rigdom.

John Glenns nettoværdi 5 millioner dollars

John blev uddannet på New Concord High School og immatrikulerede i 1939. Bagefter gik han på Muskingum College for at studere ingeniør. I 1941 fik han et privat pilotcertifikat, og efter angrebet på Pearl Harbor stoppede han college for at melde sig til US Army Air Corps, derefter som US Navy luftfartskadet og efter videregående uddannelse på Naval Air Station Corpus Christi var han overført til US Marine Corps.

Glenn blev bestilt som sekondløjtnant og fløj først R4D transportfly. Han blev derefter udstationeret på Marine Corps Air Station El Centro, der fløj Wildcat og Corsair jagerfly, blev forfremmet til premierløjtnant og ville derefter tage på 57 kampmissioner og modtage 10 luftmedaljer og to Distinguished Flying Crosses. I 1946 meldte han sig frivilligt til besættelsen af Nordkina og tog derefter missioner fra Guam, før han arbejdede som flyveinstruktør og fløj også i weekenderne. Han blev forfremmet til major i 1952 og rejste til Sydkorea sent i Koreakrigen, hvor han fløj 63 kampmissioner og modtog yderligere otte luftmedaljer og to Distinguished Flying Crosses. Efter krigen uddannede han sig som testpilot og foretog den første supersoniske transkontinentale flyvning i 1957, idet han blev tildelt sit femte Distinguished Flying Cross for missionen og forfremmet til oberstløjtnant.

John anmodede derefter om at blive en del af den nyoprettede National Aeronautics and Space Administration (NASA). Han opfyldte knap kravene baseret på alder og mangel på en naturvidenskabelig grad for en astronaut, men efter involvering i rumfartøjsdesign og -test blev han en af Mercury Seven. Efter streng træning foretog han Friendship 7-flyvningen i 1962, med problemer, som næsten dræbte ham, men landede sikkert efter genindsejling. Han var den første amerikaner, der kredsede om Jorden, og den tredje amerikaner og det femte menneske i rummet. Han trak sig tilbage som det ældste medlem af astronautkorpset i 1964, og fra marinekorpset som oberst året efter.

Glenn forsøgte derefter en karriere i Senatet, men han var ude af stand til at føre valgkamp efter at have fået en hjernerystelse, der førte til, at han blev indlagt. Han førte valgkamp i 1970, men blev besejret i det demokratiske primærvalg, men ville til sidst blive valgt i 1974. Han var en del af flere udvalg i løbet af sin politiske karriere og blev betragtet som en ekspert i videnskab. Han støttede adskillige militærprogrammer, selvom han også blev involveret i spare- og lånekrisen. Han gik på pension i 1997 efter 35-årsdagen for hans Friendship 7-flyvning, og året efter sluttede han sig til STS-95-besætningen og blev den ældste person, der fløj i rummet med sine 77 år.

For sit personlige liv er det kendt, at John giftede sig med Anna Margaret Castor i 1943. Hun var hans high school-kæreste, og de havde to børn, og forblev gift i 73 år indtil sin død. Han var rask det meste af sit liv, og døde i 2016 i en alder af 95 år af naturlige årsager.

Anbefalede: