Indholdsfortegnelse:

Tom Selleck Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Tom Selleck Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tom Selleck Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tom Selleck Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Tom Selleck: Short Biography, Net Worth & Career Highlights 2024, April
Anonim

Tom Selleck nettoværdi er $50 millioner

Tom Selleck løn er

Image
Image

$150, 000

Tom Selleck Wiki Biografi

Thomas William Selleck, almindeligvis kendt som Tom Selleck, er en berømt amerikansk tv- og filmproducent, såvel som en skuespiller. For offentligheden er Tom Selleck måske bedst kendt for sine roller som Thomas Magnum, en privatdetektiv i den populære tv-serie kaldet "Magnum, PI", og som Jesse Stone i tilpasningen af Robert B. Parkers kriminalromaner, såsom " Night Passage”, “Trouble in Paradise”, “Stone Cold” og mange andre. "Magnum, P. I." første gang sendt på tv-skærme i 1980 og formåede at opbygge et hengiven publikum gennem årene. I showet blev andre hovedpersoner portrætteret af Roger E. Mosley, Larry Manetti og John Hillerman. Anset for at være et af de højest vurderede tv-programmer på det tidspunkt, "Magnum P. I." indeholdt også gæsteoptrædener fra Frank Sinatra, Kim Richards, Ted Danson og Gerald McRaney for at nævne nogle få. Showets konsekvente gennemsnit af seertal og en garanteret plads på listen over de 20 bedste tv-programmer bidrog stort set til dets otte sæsoner, som sluttede i 1988.

Tom Selleck nettoværdi $50 millioner

Efter succesen med "Magnum, P. I." fik Tom Selleck en rolle i en komediefilm kaldet "Three Men and a Baby", hvor han spillede sammen med Steve Guttenberg og Ted Danson. Filmen indtjente mere end 167 millioner dollars i billetkontoret, hvilket gør den til årets mest indtjenende film. I øjeblikket spiller Tom Selleck hovedrollen i en politiproceduredramaserie med titlen "Blue Blood", hvor han spiller Francis Reagan, en politikommissær i NYPD. Sellecks løn fra "Blue Blood" beløber sig til $150.000 pr. episode. En berømt skuespiller, hvor rig er Tom Selleck? Ifølge kilder er Tom Sellecks nettoværdi anslået til at være 50 millioner dollars. Tom Selleck har formået at samle det meste af sin nettoformue og formue på grund af sin skuespillerkarriere.

Tom Selleck blev født i 1945 i Detroit, Michigan, men hans familie flyttede til Californien, da han var barn. I Californien gik Selleck på Grant High School og fortsatte derefter sine studier på University of Southern California, hvor han også spillede basketball. Mens han stadig var på universitetet, fik Selleck i 1965 sin første rolle på tv, som var i et populært show kaldet "The Dating Game". Han vendte tilbage til showet i 1967, men på samme tid optrådte han også i forskellige reklamer. Sellecks professionelle skuespillerkarriere begyndte med små roller i film som "De syv minutter" instrueret af Russ Meyer og "Coma" med Michael Douglas, Rip Torn og Elizabeth Ashley i hovedrollerne. I et stykke tid havde Selleck slet ikke nogen skuespiltilbud, indtil han blev castet til at spille Thomas Magnum i "Magnum, P. I". Derefter optrådte Selleck i film som "Three Men and a Little Lady", "An Innocent Man", "The Love Letter" med Blythe Danner og Ellen DeGeneres i hovedrollerne, samt "In & Out" instrueret af Frank Oz. Sellecks bidrag til filmindustrien er blevet belønnet med en stjerne på Hollywood Walk of Fame, samt adskillige Emmy Awards, en Golden Globe Award og People's Choice Awards.

Anbefalede: