Indholdsfortegnelse:

Daren Kagasoffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Daren Kagasoffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Daren Kagasoffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Daren Kagasoffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Marts
Anonim

Daren Kagasoffs nettoværdi er $2 millioner

Daren Kagasoff Wiki Biografi

Født Daren Maxwell Kagasoff den 16. september 1987 i Encino, Californien, USA, han er en prisvindende skuespiller, bedst kendt af verden som Ricky Underwood i tv-serien "The Secret Life of the American Teenager" (2008-2013), og som Trevor i gyserfilmen "Ouija" (2014), blandt andre forskellige optrædener.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Daren Kagasoff er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Kagasoffs nettoværdi er så høj som $2 millioner, et beløb tjent gennem hans succesfulde skuespillerkarriere, som for alvor tog fart i 2008.

Daren Kagasoffs nettoværdi på 2 millioner dollars

Daren er det mellemste barn født af Barry Kagasoff og hans kone Elise. Daren har en yngre søster, Natalie, og en bror, der er ældre end ham, Justin - alle er af russisk-jødisk afstamning.

Daren gik han på Montclair Preparatory High School, hvor han begyndte at spille baseball. Efter studentereksamen meldte han sig ind på San Francisco State University, og mens han var der, tænkte han på at blive skuespiller.

Han flyttede til Los Angeles og begyndte at studere skuespil og gik til audition til sine første roller. Han debuterede på scenen i skuespillet "Suburbia", opført i et lokalt teater. Hans ambition var at optræde i film, og under en af hans auditions imponerede Daren producenten og forfatteren Brenda Hampton, som castede ham i hovedrollen som Ricky Underwood i den nye tv-serie, som hun skrev for ABC Family-netværket, med titlen " The Secret Life of the American Teenager”, som efterfølgende løb fra 2008 til 2013. Den særlige rolle satte hans karriere i gang, og takket være hans gode præstation og seriens overordnede succes modtog han adskillige prisnomineringer og også Teen Choice Award i kategorien Choice Summer TV Star: Male.

Efter seriens afslutning i 2013 fortsatte Daren med sin skuespillerkarriere og optrådte i 2014 i pilotafsnittet af fantasy-romancen "Delirium", baseret på bogen af Lauren Oliver, men serien blev ikke fanget af noget netværk, så den blev derefter omdannet til en lavet-til-tv-film. Samme år medvirkede han også i gyseren "Ouija", ved siden af Olivia Cooke og Ana Coto, mens han også portrætterede Hunter i tv-komedie-dramaserien "Red Band Society" (2014-2015). Hans seneste rolle var som Wyatt Osborne i den lavet-til-tv-film "Paradise Pictures" i 2015, hvilket også øgede hans nettoværdi.

Med hensyn til sit personlige liv begyndte Darren tilsyneladende at date Jacqueline MacInnes Wood i 2009, men er stadig single og bor i det sydlige Californien med sin hund. I fritiden nyder han at surfe, og spiller også golf, når tiden tillader det.

Anbefalede: