Indholdsfortegnelse:

Michael Strahans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Michael Strahans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Michael Strahans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Michael Strahans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Michael Anthony Strahans nettoværdi er $70 millioner

Michael Anthony Strahans løn er

Image
Image

$17 millioner

Michael Anthony Strahan Wiki Biografi

Michael Anthony Strahan, blot kendt som Michael Strahan, er en berømt amerikansk tidligere fodboldspiller, nu en programvært, filmproducent såvel som en skuespiller. For offentligheden er Michael Strahan måske bedst kendt som en defensiv ende af New Yorks "Giants"-hold, som han repræsenterede i National Football League. Som amerikansk fodboldspiller fik Strahan mange priser og vandt adskillige priser. Strahan deltog i Pro Bowl all-star kamp syv gange, blev Super Bowl Champion i 2008 og blev kåret som NFL og NFC Defensive Player of the Year i 2001. Han satte også rekord for en NFL sæson spark med et gennemsnit på 22,5 og blev belønnet med en New York "Giants" Ring of Honor. I 2014 blev Strahan optaget i Pro Football Hall of Fame. Strahan afsluttede sin 14-årige fodboldkarriere med "Giants" i 2007. Derefter tog han et job på fjernsynet og deltog i et morgen-talkshow kaldet "Live! med Regis og Kelly" som midlertidig medvært. Showet blev senere omdøbt til "Live! med Kelly og Michael”, hvor Strahan blev fast medvært sammen med Kelly Ripa.

Michael Strahans nettoværdi $70 millioner

En berømt tidligere fodboldspiller, såvel som en talkshow-vært, hvor rig er Michael Strahan? Ifølge kilder tjente han i 2012 hele 10 millioner dollars på forskellige optrædener på skærmen, mens han i 2013 tilføjede en sum på 11 millioner dollars, efter at han solgte sit hus i Bel-Air. Med hensyn til hans samlede rigdom anslås Michael Strahans nettoværdi til at være 70 millioner dollars, hvoraf det meste han tjente som professionel fodboldspiller og nu som tv-showvært.

Michael Strahan blev født i 1971 i Houston, Texas, hvor han studerede på Westbury High School. Strahan tog fodbold i gymnasiet i løbet af sit sidste år, hvilket gav ham et fodboldstipendium ved Texas Southern University. Strahan udmærkede sig som spiller på college og bragte sit hold til vigtige sejre. Han blev kåret til årets forsvarsspiller og SWACs årets spiller. Strahans præstationer i gymnasiet og college sikrede ham en plads i NFL. Han sluttede sig til NFL Draft i 1993, hvor han blev valgt som et 40. valg i 2. runde af New Yorks "Giants"-hold. Det var med "Giants", at Michael Strahan blev et anerkendt navn inden for sport, og blev rangeret som #99 på listen over "The Top 100: NFL's Greatest Players".

Da han afsluttede sin succesrige karriere, optrådte Strahan mange på skærmen, såsom i "Backyard Stadiums"-showet og en webserie kaldet "VIP Like Me". Han har også medvirket i forskellige reklamer i reklamer, mest bemærkelsesværdig for produkter som "5 Dollar Foot Long" ubådssandwich og "Total Defense r12" internetsikkerhedsprodukter. I 2014 tjente Strahan som vært for Kid's Choice Sports Awards-begivenheden. I øjeblikket arbejder Strahan som fodboldanalytiker på et tv-show før kampen kaldet "Fox NFL Sunday".

En velkendt pensioneret fodboldspiller, Michael Strahan, har en anslået nettoværdi på 70 millioner dollars.

Anbefalede: