Indholdsfortegnelse:

Billy Unger Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Billy Unger Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Billy Unger Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Billy Unger Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Billy Unger & Angela Moreno on the beach 2024, April
Anonim

Billy Ungers nettoværdi er $400.000

Billy Unger Wiki Biografi

William Brent Unger blev født den 15. oktober 1995 i Palm Beach County, Florida, USA, af Karley og William Unger. Han er en skuespiller, bedst kendt for at spille Chase Davenport i Disney XD-serien "Lab Rats" og dens spin-off "Lab Rats: Elite Force".

Så hvor rig er Billy Unger lige nu? Ifølge kilder har Unger samlet en rigdom på over $400.000, fra begyndelsen af 2017 har hovedkilden til hans nettoformue været hans skuespillerkarriere, som først begyndte i 2007.

Billy Unger nettoværdi $400.000

Unger voksede op i Palm Beach County sammen med sine to søskende. I 2006 flyttede hans familie til Hollywood, Californien, hvor han brugte sin fritid på at surfe, stå på skateboard og spille guitar.

Han trådte ind i modelverdenen i sin tidlige barndom og tog senere skuespillerkurser, så da han slog sig ned i Hollywood, tog hans skuespillerkarriere fart. Han begyndte med at optræde som gæste i tv-serier som "Scrubs", "Cold Case", "Desperate Housewives" og "Meduim", og i film som "Seven's Eleven: Sweet Toys", "National Treasure: Book of Secrets" og "Cop Dog", baner hans vej til anerkendelse. Hans rigdom begyndte at vokse.

Muligheder blev ved med at komme Ungers vej, og han optrådte i adskillige tv-serier i 2009 og 2010, inklusive "Mental", for hvilken han modtog en nominering til en Young Artist Award for bedste præstation i en tv-serie - gæst med ung skuespiller. Han gjorde også gæsteoptrædener i "Hawthorne", "Ghost Whisperer" og "Sonny with a Chance". Hans nettoformue blev større.

Ungers film dele af denne tid inkluderede "Jack and the Beanstalk", "Monster Mutt" og "You Again", der vandt en Young Artist Award for bedste præstation af en ung birolle for sidstnævnte film. I 2011 optrådte han i serien "No Ordinary Family" og gav sin stemme til serien "Fish Hooks". Alt bidrog til hans popularitet i skuespillerverdenen og forbedrede hans formue betydeligt.

I 2012 blev Unger castet med hovedrollen som den yngste af de supermenneskelige bioniske teenagere, Chase Davenport, i Disney XD-tv-serien "Lab Rats", som blev netværkets mest sete og højest vurderede show. Rollen som Chase skød Unger til stjernestatus og samlede ham en stor fanskare rundt om i verden, samt øgede hans nettoværdi markant. Han forblev på showet i fire sæsoner, indtil det blev aflyst i 2016.

Samme år fik "Lab Rats" sin spin-off-serie kaldet "Lab Rats: Elite Force" - Unger er også blevet ved med at spille Chase i den nye serie, hvilket har udvidet sin rigdom yderligere.

I mellemtiden har han også været involveret i andre projekter, både på den store og lille skærm. Han optrådte i serierne "Kickin' It" og "A. N. T. Farm" og i miniserien "Disney Best Day Ever". Hvad angår film, havde han hovedrollen som Billy Stone i 2012-filmen "The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone".

Når det kommer til hans personlige liv, er Unger stadig single som 21-årig og bor i Los Angeles. Andre detaljer om hans liv uden for kameraet er ukendte for kilder, bortset fra at han er involveret i ekstrem kampsport.

Anbefalede: