Indholdsfortegnelse:

Kathy Reichs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kathy Reichs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kathy Reichs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kathy Reichs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Book trailer for Virals by Kathy Reichs 2024, April
Anonim

Kathy Reichs nettoværdi er $10 millioner

Kathy Reichs Wiki-biografi

Kathleen Joan Toelle Reichs blev født den 7. juli 1948 i Chicago, Illinois USA, og er en krimiforfatter, retsmediciner og akademiker, sandsynligvis bedst kendt som forfatteren af serien af romaner, der skildrer livet og karrieren for karakteren Temperance 'Tempe ' Brennan, som har været inspirationen til den populære tv-serie "Bones".

Så hvor velhavende er Kathy Reich nu? Kilder oplyser, at Reich har erhvervet en formue på over 10 millioner dollars fra begyndelsen af 2017. Hendes nettoformue er blevet tjent gennem hendes involvering i retsmedicinsk antropologi såvel som gennem hendes forfatterkarriere.

Kathy Reichs nettoværdi 10 millioner dollars

Reichs voksede op i Chicago sammen med sine tre søstre, opvokset af en husmor, der var vært for sit eget bogklubradioprogram, og en far, der arbejdede som leder af en kødpakkevirksomhed. Hun gik på American University i Washington, D. C., med hovedfag i antropologi. Efter sin eksamen i 1971 indskrev hun sig på Northwestern University og opnåede sin Master of Arts-grad i fysisk antropologi i 1972 og sin ph.d. i skeletbiologi og arkæologi i 1975.

Hun begyndte til sidst at arbejde som professor i antropologi ved University of North Carolina i Charlotte. Som akademiker har Reichs også undervist på Northern Illinois University og University of Pittsburgh, samt på Concordia University og McGill University i Montreal, Canada. Mens hun var i Montreal, arbejdede hun også som retsmedicinsk antropolog for politiet ved det lokale Laboratoire de Sciences Judiciaires et de Medecine Legale, og senere udførte hun det samme job på State of North Carolina Office of the Medical Examiner. Derudover underviste Reichs også klasser for FBI-agenter i Quantico, Virginia, Central Identification Lab på Hawaii og Canadian Police College i Ottawa, Canada. Hun er certificeret af American Board of Forensic Anthropology – en af kun halvtreds – og er medlem af bestyrelsen for American Academy of Forensic Sciences. Hun har udgivet en række akademiske artikler og to akademiske bøger. Reichs' akademiske karriere har gjort hende i stand til at etablere et godt ry og samle en betydelig nettoformue.

I midten af 90'erne begyndte hun at skrive romaner. Efter hendes manuskript endte hos Scribner, underskrev forlaget hende til en indledende to-bogs aftale til en værdi af 1,7 millioner dollars, hvilket øgede hendes formue. I 1997 udkom hendes debutroman, "Deja Dead", som var den første bog i serien med karakteren Temperance 'Tempe' Brennan. Karakteren er baseret på Reich selv, og dækker erfaringer fra hendes egen karriere. Bogen opnåede stor succes, blev oversat til 22 sprog, og var en bestseller i USA, Canada og Storbritannien, solgte mere end en million eksemplarer og vandt Arthur Ellis-prisen for bedste første roman. Triumfen af dens succes bidrog i høj grad til Reichs omdømme og til hendes rigdom, og hun fortsatte med at skrive 18 flere romaner i serien.

Derudover har Reich også skrevet serien med titlen "Virals", som portrætterer livet for Tempes oldebror Tory Brennan, samt en række noveller. Hendes forfatterkarriere har været en anden kilde til Reichs' formue.

Udover at gøre hende berømt, blev Reichs-romaner inspirationen til den populære FOX dramatiske tv-serie "Bones", som debuterede i 2005, baseret på hendes romaner og hendes virkelige arbejde som retsmedicinsk antropolog. At fungere som showets konsulent har også tilføjet Reichs nettoværdi.

Den anerkendte forfatter og antropolog har holdt adskillige taler rundt om i verden og har været et hyppigt ekspertvidne i straffesager. Hendes karriere som retsmedicinsk antropolog på den ene side, forfatter på den anden side, såvel som hendes job som professor, har etableret hende som en sand stjerne og har gjort hende i stand til at samle en betragtelig rigdom.

Når det kommer til hendes privatliv, har Reich været gift med advokat og kaptajn i Marine Corps Paul Reichs siden 1967. Parret har tre børn sammen.

Anbefalede: