Indholdsfortegnelse:

Ryan Kleskos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ryan Kleskos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ryan Kleskos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ryan Kleskos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Marts
Anonim

Ryan Anthony Kleskos nettoværdi er $25 millioner

Ryan Anthony Klesko Wiki Biografi

Ryan Anthony Klesko blev født den 12. juni 1971 i Westminster, Californien, USA, og er en tidligere baseballspiller, bedst kendt som første baseman og corner outfielder for San Diego Padres, Atlanta Braves og San Francisco Giants i Major League Baseball (MLB).).

Så hvor rig er Ryan Klesko nu? Ifølge kilder har Klesko samlet en nettoværdi på over 25 millioner dollars fra begyndelsen af 2017, hvor hovedkilden er hans baseballkarriere og hans stilling som baseball-tv-analytiker.

Ryan Kleskos nettoværdi 25 millioner dollars

Klesko voksede op i Westminister, hvor han gik på Westminster High School, og udmærkede sig som første baseman i skolens baseballhold. I 1988 kom han på det amerikanske junior-OL-hold. Året efter blev han udvalgt i femte runde som den 116. samlede valg af Atlanta Braves i 1989 MLB Draft. Efter kort at have spillet i rookie league i Bradenton, Florida, blev han forfremmet til Single-A Sumter og spillede i Southern League i Double-A Greenville, før han blev forfremmet til Triple-A Richmond.

Da han fik sin MLB-debut i 1992, fortsatte Klesko med at forblive hos Braves indtil 1999. Det år blev han byttet til San Diego Padres i de næste syv sæsoner, og 2007 var hans sidste i baseball, hvor han spillede med San Francisco Kæmper. Kleskos 16 sæsoner som første baseman og corner outfielder i MLB har gjort det muligt for ham at opnå en stor popularitet og at samle en betydelig nettoværdi. Han talte om sine præstationer i løbet af sin MBL-periode og slog.279 med 278 homere og 987 RBI'er. I 1995, mens han var med Braves, slog Klesko et hjem i tre på hinanden følgende World Series-kampe mod Cleveland Indians, og blev den første major league-spiller nogensinde til at opnå den bedrift. Det følgende år erobrede han en karriere-high 34 homers, 93 RBIs og slog.282. Klesko blev den fjerde Brave-leder nogensinde med sin.525 slugging-procent og femte holdleder i Braves’ historie til at erobre.886 OPS.

Alligevel kom hans bedste sæson i 2001, da han ramte.286 med 30 homere, 113 RBI'er, 105 løb, 23 stjålne baser og.539 slugging-procent, og blev medlem af National League All-Star-holdet. Han fortsatte med at slå.300 med 29 homers, 95 RBI, 162 hits og 39 doubler året efter. Udover at hæve hans succes og øge hans popularitet, etablerede Kleskos præstationer, fyldt med store hits og nogle tårnhøje homeruns, ham som en værdifuld spiller, der i væsentlig grad bidrog til hans rigdom.

I løbet af sit ene år med Giants slog han.260 med seks homere og 44 RBI'er i 362 slag. Efter sin afgang fra holdet blev Klesko en fri agent.

Han trak sig tilbage fra professionel baseball i 2008, men han forblev involveret i baseballverdenen og blev inkluderet i Padres Community Relations Department. Så i 2013 blev han ansat som pre-game og post-game analytiker for Atlanta Braves på Fox Sports South, som har fungeret som en anden kilde til Kleskos formue.

Når vi taler om sit privatliv, har Klesko været gift med Kelly Klesko siden 2007, og parret har en søn. De har tjent yderligere penge ved at investere i fast ejendom.

Den tidligere spiller har også været involveret i filantropi og støttet en række velgørenhedsbegivenheder i San Diego gennem sit engagement i Padres Community Relations Department, som han er blevet hædret med Chairman's Award for. Som talsmand for Padres' Make-A-Wish Foundation har han været vært for Make-A-Wish-børn til slagtræning og har givet Padres-billetter til familier, der lider af kræft. Han har også støttet Padres Scholars-programmet.

Anbefalede: