Indholdsfortegnelse:

Kenny Lofton nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kenny Lofton nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kenny Lofton nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kenny Lofton nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Albert Belle earning Mr. Freeze nickname, one of Lofton's favorite stories 2024, April
Anonim

Kenneth Loftons nettoværdi er $25 millioner

Kenneth Lofton Wiki Biografi

Kenneth Lofton blev født den 31. maj 1967 i East Chicago, Indiana, USA. Han er en tidligere baseballspiller og nuværende filmproducent, bedst kendt for sine 17 sæsoner som outfielder for Cleveland Indians og adskillige andre hold i Major League Baseball (MLB).

Så hvor velhavende er Kenny Lofton? Ifølge kilder i begyndelsen af 2017 har Lofton erhvervet sig en formue på over 25 millioner dollars, akkumuleret i løbet af sin baseballkarriere og gennem sit engagement i underholdningsindustrien.

Kenny Lofton nettoværdi 25 millioner dollars

Lofton voksede op i East Chicago, opvokset af sin bedstemor. Der gik han på Washington High School, hvor han blev pitcher og centerfielder i skolens baseballhold. Han udmærkede sig også i basketball og modtog et basketballstipendium for at spille som backup point guard ved University of Arizona – Wildcats, som kom til Final Four i 1988 NCAA Men's Division I Basketball Tournament og til Sweet Sixteen i 1989, med Lofton førende inden for karrierestål.

I mellemtiden sluttede han sig til skolens baseballhold og tiltrak sig hurtigt opmærksomheden hos Houston Astros, som traftede ham i den 17. runde af 1988 MLB-draften. Han fortsatte med at spille minor league baseball for Auburn Astros i New York-Penn League, Asheville Tourists of the South Atlantic League, Osceola Astros fra Florida State League og Triple-A Tucson Toros fra Pacific Coast League, vinde PCL-mesterskabet med sidstnævnte hold og nå ligaens All-Star-hold.

Lofton fik sin MLB-debut med Houston Astros i 1991, men blev snart byttet til Cleveland Indians, hvor han underskrev en fireårig aftale på $6,3 millioner med holdet, hvilket øgede hans rigdom betydeligt. I løbet af sin embedsperiode hos indianerne førte han konstant ligaen med stjålne baser, og satte franchiserekorden for en enkelt sæson med 75. Han nåede tre All-Star-spil i træk, og fik fire på hinanden følgende Gold Glove Awards og førte holdet til World Series 1995. Dette etablerede ham som en værdifuld spiller med en årlig løn på $4,75 millioner.

Men i 1997 blev Lofton byttet til Atlanta Braves i National League, hvilket hjalp dem med at vinde National League East-divisionen. Året efter vendte han tilbage til American League, hvor han underskrev en treårig aftale på 24 millioner dollars med Cleveland-indianerne, hvilket markant forbedrede hans nettoværdi. I hans sidste sæson med holdet steg hans løn til $8 millioner.

I 2002 sluttede han sig til Chicago White Sox, som underskrev ham til en etårig aftale på 1,025 millioner dollars. Senere samme år blev han byttet til San Francisco Giants i National League og nåede sin anden World Series. Hans nettoformue fortsatte med at vokse.

I 2003 sluttede Lofton sig til Pittsburgh Pirates og underskrev en etårig aftale på 1,025 millioner dollars, men blev derefter byttet til Chicago Cubs, hvor han vandt National League Central-divisionen.

Han fortsatte med at underskrive en toårig kontrakt på $6,2 millioner med New York Yankees i 2004, hvilket øgede hans formue. Efter et kort ophold med Philadelphia Phillies i 2005 underskrev han en etårig kontrakt på 3,85 millioner dollars med Los Angeles Dodgers i 2006. I 2007 spillede han for Texas Rangers og genforenede sig med indianerne for tredje gang i sin karriere. Efter sæsonen 2007 trak han sig tilbage fra professionel baseball.

I løbet af sin 17-sæsonske karriere spillede Lofton for 11 klubber og etablerede sig som en af de bedste spillere i MLB, og hans 622 stjålne baser rangerede ham som nummer femtende gennem tiden, hvilket helt sikkert hjalp ham med at nå stjernestatus og tjene en betydelig nettoværdi.

Efter sin pensionering fra baseball blev han involveret i underholdningsindustrien. Efter at have opnået en grad i studieproduktion ved University of Arizona åbnede han et filmproduktionsselskab kaldet FilmPool, Inc., og fortsatte med at producere flere projekter, såsom filmene "The Fix" og "My First Miracle". Han har også været involveret i udsendelse og tjent som Fox Sports' farvekommentator for Dodgers. Loftons showbiz-karriere har været en anden kilde til hans formue.

I hans personlige liv har kilder ingen detaljer om Loftons tidligere eller nuværende forholdsstatus. Udover sin baseballkarriere har Lofton også spillet golf.

Anbefalede: