Indholdsfortegnelse:

Jake Peavy Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jake Peavy Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jake Peavy Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jake Peavy Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Jacob Edward Peavys nettoværdi er $48 millioner

Jacob Edward Peavy løn er

Image
Image

$13 millioner

Jacob Edward Peavy Wiki-biografi

Jacob Edward Peavy blev født den 31. maj 1981 i Mobile, Alabama, USA, af Debbie og Donny Peavy. Han er en professionel baseballspiller, bedst kendt som pitcher for San Diego Padres, Chicago White Sox, Boston Red Sox og San Francisco Giants i Major League Baseball (MLB).

En værdifuld kande, hvor rig er Jake Peavy? Kilder oplyser, at Peavy har samlet en nettoværdi på over 48 millioner dollars i begyndelsen af 2017, erhvervet i løbet af sin baseballkarriere, som for alvor begyndte i 2002. Hans aktiver omfatter en 5.000 hektar stor ranch i Wilcox County, Alabama, som har en bowling gyde, jagthytte, salon samt kopi af Fenway Park, Boston.

Jake Peavys nettoværdi 48 millioner dollars

Peavy voksede op i Mobile, hvor han gik på St. Paul's Episcopal School. Han spillede for skolens baseballhold, blev en ivrig pitcher og førte holdet til statsmesterskabet i sit sidste år. Selvom han skulle tilmeldes Auburn University, traf San Diego Padres ham ud af gymnasiet i 15. runde som det 472. samlede valg i 1999 MLB-draften. Han fortsatte med at spille for Arizona League Padres og Idaho Falls Braves i 1999 og sluttede sig derefter til Fort Wayne Wizards for den følgende sæson. I 2001 slog han op for Lake Elsinore Storm og Mobile Bay Bears. I 2002 spillede han for Bay Bears og derefter San Diego Padres. Peavys nettoværdi begyndte at vokse, da han banede vej til anerkendelse og berømmelse.

Efter en stenet start med Padres blev han holdets startende pitcher i sin tredje sæson, hvor han scorede en rekord på 15–6 med 173 strike-outs i 166 innings, og førte MLB med en 2,27 ERA som den yngste pitcher til at vinde en ERA titel siden 1985. Hans popularitet blev boostet, og Peavy fortsatte med at underskrive en fireårig aftale på $14,5 millioner i 2005, hvilket i høj grad øgede hans rigdom. Den sæson så ham også i National League All-Star-holdet, førende i strikeouts med 216, og blev nummer to i majors. Han førte sit hold til at vinde 2005 National League West Championship. Selvom hans præstation faldt i 2006 på grund af flere skader, sluttede han stadig på andenpladsen i strikeouts med 215.

Peavy blev igen udnævnt til startende pitcher for NL All-Star Team i 2007. Han førte ligaen med 19 sejre, 240 strikeouts og en 2,54 ERA, hvilket vandt den pitching Triple Crown of Players Choice Award for Outstanding NL Pitcher og Cy Young Award, hvilket cementerer hans ry som en værdifuld kande. Senere samme år underskrev Padres ham til en fireårig, $52 millioner kontraktforlængelse, inklusive en $22 millioner option for 2013, som var den største kontrakt i holdets historie på det tidspunkt. Peavys formue steg markant. Efter en svagere præstation i 2008 begyndte han dog at overveje at bytte til et andet hold, og året efter blev han byttet til Chicago White Sox, men i 2010 fik han en rygskade, som begrænsede hans spil i både 2010 og 2011 sæsonerne, men efter en imponerende præstation i 2012 blev Peavy udvalgt til All-Star Game og modtog en American League Gold Glove Award.

Senere samme år underskrev han en toårig forlængelse på 29 millioner dollars, inklusive en optjeningsoption for 2015, hvilket betydeligt forbedrede hans formue. Et år senere blev Peavy dog byttet til Boston Red Sox og fortsatte med at vinde sin første World Series med holdet i 2013, men blev derefter byttet til San Francisco Giants, så han vandt sin anden World Series senere samme år og blev første startende pitcher nogensinde til at vinde World Series i træk med to hold i to ligaer. Giants underskrev ham derefter til en to-årig kontrakt på $24 millioner, hvilket i høj grad øgede hans nettoværdi, men Peavy er i øjeblikket en gratis agent.

I sit personlige liv har Peavy været gift med Katie Alford siden 2000. De har fire børn sammen, og familien er baseret i Semmes, Alabama.

Anbefalede: