Indholdsfortegnelse:

Paul Johanssons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Paul Johanssons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Paul Johanssons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Paul Johanssons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Marts
Anonim

Stefan Paul Johanssons nettoværdi er $500.000

Stefan Paul Johansson Wiki Biografi

Paul Joseph Otto Johansson blev født den 26. januar 1964 i Spokane, Washington, USA, af canadisk afstamning. Han er instruktør og skuespiller, bedst kendt for sit arbejde på både film og tv. Han var en del af serien "One Tree Hill" som Dan Scott, men al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Paul Johansson? Fra midten af 2017 informerer kilder os om en nettoværdi, der er på $500.000, for det meste tjent gennem succes som skuespiller. Han optrådte i det kortvarige spin-off "Highlander: The Raven" som Nick Wolfe, og var også instruktør af "Atlas Shrugged: Part I". Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Paul Johanssons nettoværdi $500.000

Paul forfulgte atletik i en ung alder og spillede for både det canadiske olympiske basketballhold og basketballholdet ved University of British Columbia. Efter at han stoppede med at spille basketball, gik han over til at skrive, hvilket derefter førte til hans skuespillerkarriere.

Johansson fik sin første rolle i sæbeoperaen "Santa Barbara", som handler om den velhavende Capwell-familie i Santa Barbara, Californien, der blev i showet fra 1989 til 1990 og spillede Greg Hughes.

Dette ville få ham til at optræde i andre shows som "Lonesome Dove", "Parker Lewis Can't Lose" og "Beverly Hills, 90210", som begyndte at vinde ham popularitet i løbet af 1990'erne, og hans nettoværdi begyndte at stige på dette tidspunkt. Han spillede John Sears i showet, som er en broderskabsbror, der prøvede Kelly Taylors kærlighed, spillet af Jennie Garth. Han ville gentage sin rolle i finalen i sæson 4.

Han fik også en masse kommercielt arbejde, hvor den mest bemærkelsesværdige var en budbringer i en Diet Coke-reklame. Han fik også filmarbejde i "John Q", "Alpha Dog" og "Soapdish", som fortæller backstage-historien om en populær fiktiv sæbeopera. I 1995 optrådte han i "Days of Our Lives" i en tilbagevendende rolle, hvor han spillede Wyatt St. Clair, bror til den onde Jude St. Clair i et år, og ville derefter være med i filmen "Gozu", en japansk gyserfilm, der optræder som en mand med et kohoved. Han havde også en lille rolle i "The Notebook", som er baseret på romanen af samme navn af Nicholas Sparks.

I 2003 instruerede Paul filmen "The Incredible Mrs. Ritchie", så forsøgte han sig også med at instruere for tv og hjalp med at lave flere afsnit af "One Tree Hill". Tre år senere spillede han hovedrollen i "Novel Romance" sammen med Sherilyn Fenn - den romantiske komedie markerede Emily Skopovs debut som instruktør. Johannson optrådte derefter i den 7. sæson af "The Drew Carey Show" som sportscaster. I 2011 instruerede han Ayn Rand-romanen "Atlas Shrugged: Part I", som var den første i en foreslået trilogi. Filmen fik negative anmeldelser.

For hans personlige liv er det kendt, at Paul var gift med skuespillerinden Gabriela Oltean, men de blev skilt i 2005; de har en søn. Hans bror er komikeren Pete Johannson, og hans far er ishockeyspilleren Earl Johnson.

Anbefalede: