Indholdsfortegnelse:

Muse Watsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Muse Watsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Muse Watsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Muse Watsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Robert Gravels nettoværdi er $2 millioner

Robert Gravel Wiki Biografi

Muse Watson er født som Robert Gravel den 20. juli 1948 i Alexandria, Louisiana, USA. Muse Watson er en scene-, tv- og filmskuespiller, bedst kendt af verden som den katteelskende bedrager Charles Westmoreland i tv-serien "Prison Break" (2005) -2008), og som den hook-svingende morder Benjamin Willis i gyser-thrillerfilmen "I Know What You Did Last Summer" (1997), blandt mange andre roller.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Muse Watson er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Watsons nettoformue er så høj som 2 millioner dollars, tjent gennem sin succesrige karriere som skuespiller, hvor han har lavet tæt på 100 film- og tv-optrædener. Udover skærmen har Muse også optrådt på scenen og spillet titelrollen i "Hamlet", derefter som Stanley i "A Streetcar Named Desire", og som Cervantes i "Man of La Mancha", blandt mange andre, hvilket også forbedrede hans rigdom.

Muse Watsons nettoværdi $2 millioner

Muse voksede op i sin hjemby, og efter gymnasiet meldte han sig ind på Louisiana Tech University og tog et musikstipendium, men han flyttede til Berea College, Kentucky, hvor han studerede skuespil. Mens han var på college, blev Muse ret fokuseret på at polere sine skuespiltalenter, og som et resultat var han med i adskillige udendørs dramaer, middagsteatre og små repertoiregrupper.

For at forsørge sig selv i løbet af college-årene arbejdede Muse som chauffør og lejede udstyr til filmproduktioner, fortsatte med arbejdet efter college, mens han samtidig optrådte til sine første auditions. I 1994 blev han opfordret af Marion Dougherty - V-P for Casting for Warner Brothers på det tidspunkt - til at flytte til Hollywood for at udvide sine chancer for at finde nye roller. Han fandt hurtigt en agent, og Muse var klar til at rykke op.

Før hans flytning til Hollywood havde Muse allerede fået sin debut på skærmen, men det var kun mindre roller i B-produktionsfilm. Alt ændrede sig med rollen som Hank Corrigan i det romantiske drama "Something to Talk About" i 1995, med Julia Roberts, Dennis Quaid og Robert Duvall i hovedrollerne. Takket være filmens succes og Muses overordnede gode præstation blev hans navn hørt rundt omkring i Hollywood, og kun to år senere blev han castet i gyseren "I Know What You Did Last Summer", med Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar og Anne Heche. Lige da viste Muse sine brede skuespilevner, og flyttede fra den gode fyr Hank Corrigan til seriemorderen Benjamin Willis. Han gentog rollen i efterfølgeren "I Still Know What You Did Last Summer", der blev udgivet i 1998 - selvom han var castet som hovedrollen, skulle han stadig bevise sig selv lidt mere, før han flyttede til film på A-niveau, og som et resultat, han havde hovedrollerne i sådanne indy-film som "Season of the Hunted" i 2003, blandt andre.

I 2005 blev han udvalgt til rollen som Charles Westmoreland i tv-krimidramaserien "Prison Break" (2005-2008), med Dominic Purcell, Wentworth Miller og Amaury Nolasco i hovedrollerne. Næste år blev han valgt til rollen som agent Mike Franks i tv-dramakrimiserien "NCIS", og optrådte indtil 2016 i 18 afsnit af showet som en tilbagevendende karakter. Hans næste bemærkelsesværdige rolle var som D. Ray White i dramaet "White Lightnin'" i 2009, mens han i 2010 spillede Sam i filmen "A Christmas Snow", for hvilken han modtog en pris for bedste skuespiller i en spillefilm ved Trail Dance Film Festival.

I de senere år er han vendt tilbage til mørkere roller, og portrætterede i 2014 Gary Wolffsen i gyserfilmen "Compound Fracture", mens han i 2016 var professor Walter Jackson i sci-fi-thrilleren "Dark Resonance". Senest vil han medvirke i filmene "Valley of Bones", og "Christian Movie", der begge er planlagt til at blive udgivet i slutningen af 2017. Desuden er han kriminalbetjent Frank McGraw i den nye tv-krimidramaserie "Mindhunter", som pt. post-produktion, og vil også blive vist i slutningen af 2017.

For at bevise sin hengivenhed til teater og kærlighed til skuespil i det hele taget startede Muse East Tennessee Conservatory for the Arts.

Med hensyn til hans personlige liv har Muse været gift med Nancy Ann Naumer siden 1997; parret har et barn sammen.

Han er også filantrop; han arbejder med Stars for Autism, der fungerer som deres æresformand. Han har også taget et skridt videre, uddannet folk om autisme, talt ved adskillige konferencer og seminarer om denne lidelse.

Anbefalede: