Indholdsfortegnelse:

Mike Alessi nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mike Alessi nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Alessi nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Alessi nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: jeff alessi 2024, Marts
Anonim

Mike Alessis nettoværdi er $2,5 millioner

Mike Alessi Wiki Biografi

Mike Alessi blev født den 19. maj 1988 i Los Angeles, Californien, USA, og er en professionel motorcykelracer, der konkurrerer i Motocross og Supercross. Hans karriere har været aktiv siden 2004.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Mike Alessi er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Alessis nettoværdi er så høj som 2,5 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som motorcykelracer.

Mike Alessi nettoværdi $2,5 millioner

Fra da han var seks år gammel, begyndte Mike at konkurrere og vandt snart et nationalt mesterskab ved Loretta Lynn's Hurricane Mills, Tennessee. I de næste ti år vandt han det nationale amatørmesterskab hvert år, så James Stewart Jr.'s rekord med 11 titler.

Mikes professionelle karriere startede i 2004, da han kørte for Varner Motorsports på en Honda. Hans debut gik dog ikke som planlagt, da han sluttede på en samlet 30. plads. Ikke desto mindre kom han tilbage i sit andet løb og indtog tredjepladsen bag Ricky Carmichael og Kevin Windham på Steel City Raceway i Delmont, Pennsylvania.

Året efter sad han ud i Supercross-sæsonen 2005, da han ønskede at forberede sig til 125cc-klassen. I 2006 beviste han, at han kunne blive en af de bedste motorcyklister, da han sluttede på en samlet fjerdeplads i Vestregionens mesterskab og på andenpladsen i Motocross Lites National Championship. Det næste år besluttede Mike at konkurrere i 450/Premier-klassen og nåede i sin rookiesæson andenpladsen i slutningen af mesterskabet med seks podieplaceringer i løbet af sæsonen. Hans næste træk var Supercross-mesterskabet, men på grund af et styrt under træningen i San Diego brækkede Mike sit kraveben, og hans sæson var slut.

Han begyndte derefter at forberede sig til 2008 AMA Motorcross Championship, men resultatet var endnu værre, da han havde et alvorligt styrt, hvor han brækkede begge skulderblade og et ribben, mens han også fik alvorlig hjernerystelse og blå mærker i en lunge; han sluttede stadig sæsonen som den 10. samlet. Mike fortsatte med styrt og brækkede tibia og fibula i september 2008, men han konkurrerede i hele 2009 Supercross-sæsonen og sluttede på en 9. plads. Fra 2010 begyndte Mikes form at blive bedre, men hans bedste resultat forblev 2. pladsen i 2012 i AMA Motocross National, mens han i Supercross sluttede på sjettepladsen i 2012, hvilket er hans bedste resultat. Siden 2011 har han kørt for MotoConcepts sammen med sin bror Jeff Alessi og Vince Friese.

Tilbage i 2013 fik han en bøde på $10.000, efter at hans bror, Jeff Alessi, pegede en distraherende grøn laser mod andre racere, mens han var ved startporten til Washougal National.

Med hensyn til hans personlige liv har Mike været gift med Danielle siden 2011.

Anbefalede: