Indholdsfortegnelse:

Annabeth Gishs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Annabeth Gishs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Annabeth Gishs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Annabeth Gishs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Annabeth Gish biography 2024, April
Anonim

Anne Elizabeth Gishs nettoværdi er $3 millioner

Anne Elizabeth Gish Wiki Biografi

Anne Elizabeth Gish blev født den 13. marts 1971 i Albuquerque, New Mexico USA, og som Annabeth Gish er hun en film- og tv-skuespillerinde, måske stadig bedst kendt for at spille hovedrollen sammen med Julia Roberts i kultklassikeren coming-of-age-film Mystic Pizza” (1988). Hendes karriere på skærmen startede i 1986.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Annabeth Gish er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Gishs nettoværdi er så høj som 3 millioner dollars, et beløb tjent gennem hendes succesrige karriere i skuespil.

Annabeth Gish nettoværdi $3 millioner

Annabeth Gish var et af tre børn af Robert Gish, som underviste i engelsk ved University of Northern Iowa, og Judith Gish, som var lærer ved Malcolm Price Laboratory School. Annabeth boede i Cedar Falls, Idaho, fra hun var to, og der gik hun på Northern University High School. Bagefter besluttede hun at forfølge en grad, og hun dimitterede med BA i engelsk fra Duke University i 1993.

Annabeth startede sin karriere som børneskuespillerinde, hvor hun først deltog i samfundsteater og gik derefter over til reklamer. Hendes filmdebut fandt sted i 1986, da hun blev castet i dramafilmen "Desert Bloom", med Jon Voight og JoBeth Williams i hovedrollerne. Gish voksede praktisk talt op foran kameraerne og beholdt en lind strøm af roller gennem sine teenageår. Hun medvirkede i komediedramaet "Hiding Out" (1987) sammen med Jon Cryer, og komediefilmen "Shag" (1989) med Bridget Fonda, men en af hendes mest mindeværdige roller til dato fandt sted midt imellem disse indslag, da hun sluttede sig til rollebesætningen i "Mystic Pizza" (1988), hvor hun spillede søsteren til Julia Roberts. Selvom det ikke var en stor billetsucces, blev filmen rost af kritikerne, især hovedpræstationerne, og for denne rolle modtog Gish sin første nominering til Young Artist Award. Den anden nominering fulgte snart, for hendes tur i tv-krimi-dramafilmen "When He's Not a Stranger" (1989), hvor hun spillede et voldtægtsoffer på college.

I midten af halvfemserne deltog hun i ensemble-westernfilmen "Wyatt Earp" (1994) og i den anmelderroste biopic "Nixon" (1996). Siden da har hun også opbygget en succesfuld tv-karriere med tilbagevendende roller i shows som dramaserien "Courthouse" (1995) og det politiske succesdrama "West Wing" (2003-2006), hvor hun spillede Elizabeth Bartlet Westin, den første datter. Men mere bemærkelsesværdig er hendes hovedroller i tv, først i de senere sæsoner af det populære science fiction-show "The X-Files" (2001-2002) - for sin rolle som specialagent Monica Reyes blev hun nomineret til en Saturn Award - og derefter i kriminaldramaet "Brotherhood" (2006-2008), som begge øgede hendes nettoformue markant. Hun medvirkede også i "Broen" (2013-2014), et krimi, der var baseret på den dansk-svenske serie "Broen/Bron", og varede to sæsoner.

På det seneste kunne hun ses i flere tilbagevendende roller i anerkendte tv-shows, herunder "Sons of Anarchy" (2014), "Scandal" (2016) og "Rizzoli & Isles" (2016). Hun gentog også sin rolle som FBI-agent Monic Reyes i genoplivningen af "The X-Files" i 2016. Hun har planlagt to udgivelser i 2017, dramafilmen "Grass Stains" og komediedramaet "Highly Functional".

Annabeth mødte sin mand, Wade Allen, på settet til "The X-Files", hvor han var en stuntmand. De giftede sig i 2003 og bød velkommen til deres første barn, en søn, i 2008. Hun er kendt for sit velgørenhedsarbejde, og hun støtter det humanitære agentur CARE International.

Anbefalede: