Indholdsfortegnelse:

Jon Gries nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jon Gries nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Gries nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Gries nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Napoleon Dynamite: How Actor Jon Gries Got His Iconic Role of Uncle Rico 2024, April
Anonim

Jon Gries nettoværdi er $2 millioner

Jon Gries Wiki Biografi

Jonathan Francis Gries blev født den 17. juni 1957 i Glendale, Californien, USA, og er en skuespiller, instruktør og forfatter, måske bedst kendt for at optræde i "Napoleon Dynamite" som onkel Rico. Han var også en tilbagevendende karakter i serien "Lost", hvor han spillede Roger Linus, men alle hans bestræbelser har været med til at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Jon Gries? Fra begyndelsen af 2017 informerer kilder os om en nettoværdi på 2 millioner dollars, hovedsagelig tjent gennem en succesfuld karriere inden for film og tv. Andre roller, han er kendt for, omfatter projekterne "Martin", "The Pretender" og "Running Scared". Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Jon Gries nettoværdi 2 millioner dollars

Jon er søn af skuespillerinden Mary Eleanor Munday og produceren Thomas Stephen Gries, så i en ung alder ville Jon få industrieksponering og få sin første filmoplevelse i "Will Penny" med Charlton Heston i hovedrollen, skrevet og instrueret af sin far. Efterfølgende er flere af Jons film blevet kultklassikere, herunder "Real Genius", hvor han spillede Lazlo Hollyfield. Han var også en del af "Rainbow Drive", en tv-film med David Caruso i hovedrollen. I 1992 blev Gries castet i serien "Martin", hvor han spillede Shawn McDermott, forblev i showet i to år, og han ville derefter optræde i "Get Shorty", som er baseret på romanen af samme navn skrevet af Elmore Leonard. Han blev også castet i "Men in Black", og spillede en lille rolle, som ikke desto mindre hjalp med at opbygge hans nettoværdi. I 2004 spillede han onkel Rico i "Napoleon Dynamite", som blev en stor succes og var med til at øge hans nettoværdi markant. Han spillede også varulveroller i film som "Fright Night Part 2" og "The Monster Squad". Han fik meget ros for sin præstation i "September Dawn" på trods af generelt negativ modtagelse af selve filmen. I 2003 blev han castet til en sjælden skurkerolle i "The Rundown", som havde Dwayne "The Rock" Johnson i hovedrollen, og i 2008 blev han en del af "Taken", som har Liam Neeson i hovedrollen og ville gentage sin rolle i de næste to film i serien. Han har også været en del af videospilarbejdet og lånt sin stemme til videospillet "Hitman: Absolution".

Andre bemærkelsesværdige tv-roller, Gries har været en del af, inkluderer hitshowet "24", hvor han spillede en terrorist. Han gjorde også gæsteoptrædener i "The X-Files", "CSI: NY" og "Nikita", andre kreditter, han har, inkluderer "Lost", "Beverly Hills, 90210" og "Quantum Leap", som er en science fiction-serie om Tidsrejser. Han gjorde også en gæsteoptræden i "Seinfeld" i to afsnit, og blev castet i flere afsnit af "Supernatural", gyser-tv-serien med Jared Paladecki og Jensen Ackles i hovedrollerne, som har opnået en kultfølge gennem årene. Gries optrådte også i en episode af "Psych" som Strabinsky.

For hans personlige liv er lidt kendt om hans privatliv, selvom han menes stadig at være single.

Anbefalede: