Indholdsfortegnelse:

Johnny Tapia nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Johnny Tapia nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Johnny Tapia nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Johnny Tapia nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: JOHNNY«Mi Vida Loca» TAPIA/ Джонни Тапиа 2024, April
Anonim

John Lee Tapia nettoværdi er $3 millioner

John Lee Tapia Wiki Biografi

John Lee Anthony "Johnny" Tapia var en professionel bokser, født den 13. februar 1967 i Albuquerque, New Mexico USA, som var kendt for at være femdobbelt verdensmester i super fluevægt, fjervægt og bantamvægt. Han døde i 2012.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Johnny Tapia var? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Johnny Tapias samlede nettoværdi var over $3 millioner, erhvervet gennem en lukrativ og givende karriere inden for boksning, som startede i slutningen af 80'erne og strakte sig indtil hans død. I løbet af sin karriere tjente han adskillige anerkendelser og titler, som øgede hans nettoværdi og popularitet.

Johnny Tapia nettoværdi $3 millioner

Tapia havde en ekstremt svær og ulykkelig barndom, da hans far blev myrdet, mens hans mor var gravid med ham, og hun blev kidnappet og dræbt, da Johnny kun var otte år gammel. Efter at have været vidne til sin mors død, begyndte Tapia at bokse i en alder af ni. Gennem første halvdel af 80'erne havde han en meget succesfuld amatørkarriere og vandt 1983 og 1985 National Golden Gloves-turneringerne i henholdsvis let fluevægt og fluevægt. Johnnys professionelle karriere begyndte i 1988, hvor han vandt otte kampe samme år. En kæde af sejre fulgte i de følgende år, og han blev en kendt bokser i slutningen af 1990, med sin nettoformue godt indstillet, desværre var det dengang, han blev suspenderet fra boksning for at være testet positiv for kokain.

Johnny vendte tilbage til ringen i marts 1994 og besejrede Jaime Olvera og vandt yderligere tre kampe, før han i oktober samme år vandt sin første verdenstitel - WBO-titlen i superfluevægt. I 1996 forsvarede han sin titel fem gange, hvilket fremmede en rivalisering mellem ham og IBF-mesteren Danny Romero, som han besejrede året efter, så han tilføjede IBF-titlen til sine præstationer. Tapias beslutning om at rykke en vægt/kategori op skete i december 1998, da han besejrede WBA bantamvægtmesteren Nana Konadu og blev verdensmester i to divisioner.

Johnny mistede sin WBA-titel det næste år og forsøgte at begå selvmord med en overdosis af stoffer. Efter at være kommet sig, fik han en chance og vandt WBO-titlen mod Jorge Eliecer Julio og blev to gange verdensmester i bantamvægt. I 2002, efter at have slået Manuel Medina, vandt Tapia IBF fjervægtstitlen og blev dermed verdensmester i tre forskellige divisioner.

Efter at have optrådt i ringen flere gange besluttede Johnny at trække sig efter sin sidste kamp i januar 2007. To måneder senere blev han fundet bevidstløs og ikke trække vejret på et hotelværelse på grund af en overdosis kokain. Selvom det lykkedes ham at komme sig og var planlagt til et comeback i maj 2008, trak Johnny sig ud på grund af kontraktlige tvister.

Privat giftede Tapia sig med Teresa i 1994, som han havde tre sønner med, og boede med sin familie i Albuquerque og erklærede sig selv som en genfødt kristen. En af hans tatoveringer sagde "Mi Vida Loca", hvilket blev titlen på den selvbiografi, han senere skrev. Hans kokainmisbrug tog sin vej, og Tapia døde af hjertesvigt den 27. maj 2012 i en alder af 45 i sin hjemby.

Anbefalede: