Indholdsfortegnelse:

Elliott Sadlers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Elliott Sadlers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Elliott Sadlers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Elliott Sadlers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Elliott William Barnes Sadlers nettoværdi er $25 millioner

Elliott William Barnes Sadler Wiki Biografi

Elliott William Barnes Sadler er en professionel racerkører, født den 30. april 1975 i Emporia, Virginia, USA, og er en af 27 kørere, der har vundet hver af NASCARs top tre serier mindst én gang. Han konkurrerer i øjeblikket på fuld tid i NASCAR Xfinity Series og på deltid i Monster Energy NASCAR Cup Series.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Elliott Sadler er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Elliott Sadlers samlede nettoværdi er 25 millioner dollars, akkumuleret gennem en lang og lukrativ racerkarriere, som han startede, da han kun var syv år gammel. Han har vundet adskillige priser og anerkendelser gennem årene, så hans popularitet og nettoværdi er steget markant. Da han stadig er aktiv i væddeløb, fortsætter hans nettoværdi med at stige.

Elliott Sadlers nettoværdi $25 millioner

Elliott var den yngste af tre børn i familien og kommer fra en lang række af chauffører. Sadler-familien begyndte at køre racerløb for næsten 50 år siden, da hans onkel og far kørte race på de korte baner i Virginia. Påvirket af sin familie begyndte Sadler at køre racerløb, da han kun var syv år gammel, og tjente mere end 200 sejre, før han skiftede til tungere stambiler. Han var atten, da han sluttede sig til rækken af NASCAR Weekly Racing Series og vandt en banemesterskabstitel i 1995. Det var, da teamejeren Gary Bechtel lagde mærke til ham og lancerede ham til en hel sæson af Nationwide Series i 1997. Han erobrede sæsonåbningspolen på Daytona International Speedway, og derefter hans første Nationwide Series-sejr i karrieren på Nazareth Speedway. I slutningen af året opnåede han et imponerende resultat ved at slutte på en femteplads i Nationwide Series pointstilling. Det følgende år bragte ham yderligere to Nationwide Series-sejre, og i 1999 skrev Elliott under på sin første fuldtids NASCAR Cup Series-tur med Wood Brothers. To år senere scorede de deres første fælles sejr på Bristol Motor Speedway, og efter at have vundet i "Thunder Valley", bragte Sadler Wood Brothers tilbage til sejren for første gang siden 1993. Hans nettoværdi steg støt.

Efter at have samarbejdet i fire sæsoner, skiltes Elliott med Wood Brothers og satte kursen mod Robert Yates Racing. I 2003 havde han to Bud Poles og sluttede året på en 22. plads i sæsonens pointstilling. Den følgende sæson viste sig dog at være hans mest succesrige, da han vandt yderpolen for Daytona 500, Gatorade Twin 125 og Texas Motor Speedway. Senere samme sæson scorede Sadler sin tredje sejr i karrieren på California Speedway og sikrede sig en position i NASCAR Sprint Cup Chase for Championship.

Efter at have tilbragt tre en halv sæson med RYC, skrev Elliott under med Gillett Evernham Motorsports, som senere fusionerede med Petty Enterprise for at danne Richard Petty Motorsports. I november 2010 vandt Sadler stangen på Texas Motor Speedway og satte den hurtigste kvalificerende omgang siden 1999, og annoncerede en 2-årig aftale for Richard Childress Racing i Nationwide Series, mens han samtidig kørte et udvalgt antal løb på campingpladsen. World Truck Series. Når det kommer til hans nyere aktivitet, vendte Sadler tilbage til Cup Series på deltid med Tommy Baldwin Racing i 2017.

Privat er Elliott gift med Amanda og parret har to børn. Sadler er involveret i "Autism Speaks"-velgørenheden og har givet adskillige donationer.

Anbefalede: