Indholdsfortegnelse:

Dennis Millers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Dennis Millers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Dennis Millers nettoværdi er $30 millioner

Dennis Miller Wiki Biografi

Dennis Miller blev født den 3. november 1953 i Pittsburgh, Pennsylvania, USA, af delvis skotsk afstamning, og er en komiker, vært for forskellige talkshows, sports- og politisk kommentator, tv- og radioartist og skuespiller, der blev berømt takket være " Saturday Night Live" i 1980'erne. Dennis Millers mange aktiviteter har bidraget til hans berømmelse og hjulpet ham med at opnå betydelig rigdom.

Du tænker måske, hvor rig er Dennis Miller i midten af 2016? Autoritative kilder anslår, at Millers nettoværdi er over 20 millioner dollars, akkumuleret i løbet af en karriere, der nu strækker sig over næsten 40 år i underholdningsindustrien, men da han stadig er en meget aktiv performer og optræder i mange shows og programmer, kan det være, at Dennis Millers netto. værd vil vokse i fremtiden.

Dennis Millers nettoværdi $20 millioner

Dennis Miller voksede ikke op med sine begge forældre i nærheden, da de blev skilt og Dennis boede hos sin mor. Han blev immatrikuleret fra Keystone Oaks High School i 1971, og derefter dimitterede han fra Point Park University i 1976 med en grad i journalistik.

Men fra en ung alder var Miller interesseret i komedie og komikere; hans to helte var Tim Conway og Jonathan Winters. Han prøvede sig selv efter universitetet og blev nummer to i en Playboy humorkonkurrence i 1979, hvor han vandt $500, hvilket gav ham selvtillid til at tænke på en karriere inden for komedie. Hans debut som vært var i 1980 i Punch Line, og derefter begyndte Dennis at optræde som stand-up komiker i New York City, hvilket begyndte at øge hans nettoværdi. En af hans vigtigste optrædener var at være en del af "Saturday Night Live" fra 1985, da han var en stor succes i dette show, og så hurtigt blev berømt. Dennis forlod til sidst showet i 1991, men i 1992 skabte han sit eget tv-talkshow, kaldet "The Dennis Miller Show". Mange berømtheder optrådte på hans show, hvilket gjorde det endnu mere populært; nogle af dem inkluderer Henry Rollins, Bill Hicks, Andy Summer, Toad the Wet Sprocket. Desværre blev showet aflyst, men det tilføjede stadig Dennis' nettoværdi. Dennis ventede ikke længe, indtil han lavede et andet show med titlen "Dennis Miller Live", som også bragte ham popularitet og løftede hans nettoværdi.

Derudover er Miller også kendt som sports- og politisk kommentator. Hans specifikke måde at tale på og unikke stil var hovedårsagerne til, at Miller også fik succes på dette felt, og bidrog til Millers nettoværdi. Hvad mere er, Miller har sit eget radioprogram kaldet "The Dennis Miller Show"; under sit program diskuterer han ting som amerikansk kultur, politik, begivenheder og mange andre ting. Mange gæster har optrådt i hans show, herunder Jon Lovitz, Ann Coulter, Mark Steyn, Dennis Kucinich, Peter Noone, David Dreier og andre. Showets popularitet har også løftet Dennis' nettoværdi.

Som det blev nævnt før, optræder Dennis også som skuespiller; de film, han har optrådt i, inkluderer "Madhouse", "The Net", "Never Talk to Strangers", "Thank You For Smoking", "What Happens in Vegas" og andre. Selvom hans karriere som skuespiller ikke er særlig lang, og der kun er få film, hvor han har optrådt, har det stadig bidraget til væksten i hans nettoværdi.

I sit personlige liv har Dennis Miller været gift med Carolyn Espley siden 1988, og de har to sønner. De bor i øjeblikket i Santa Barbara, Californien.

Anbefalede: