Indholdsfortegnelse:

Fuzzy Zoellers nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Fuzzy Zoellers nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Fuzzy Zoellers nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Fuzzy Zoellers nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Fuzzy Zoellers nettoværdi er $10 millioner

Fuzzy Zoeller Wiki Biografi

Frank Urban "Fuzzy" Zoeller, Jr. er en professionel golfspiller født den 11. november 1951 i New Albany, Indiana, USA, som er bedst kendt som han har vundet ti PGA Tour-begivenheder, to store mesterskaber i 1979 Masters og 1984 US Open, som indbragte ham Bob Jones Award året efter. Han er også en af tre golfspillere, der har vundet Masters-turneringen i deres første optræden i begivenheden.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Fuzzy Zoeller er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Zoellers samlede nettoværdi er over $10 millioner, akkumuleret gennem en ekstraordinært succesfuld golfkarriere, som han startede i begyndelsen af 70'erne, og forskellige sponsoraftaler. Da han stadig er en aktiv golfspiller på Seniors Tout, fortsætter hans nettoværdi med at stige.

Fuzzy Zoeller nettoværdi $10 millioner

Fuzzy gik på New Albany High School, hvor han allerede viste sit talent inden for golf, og sluttede som andenpladsen i 1970 State High School-turneringen. Han meldte sig derefter ind på Edison Junior College i Florida, men flyttede snart til University of Houston. I 1973 blev han professionel, dyrkede golf og startede sin succesrige karriere. I de følgende år vandt Zoeller to majors i slutspillet: Masters ved Augusta National Golf Club i 1979 og US Open ved Winged Foot Golf Club i 1984. Det var i 1979, at han blev den første golfspiller siden 1935 til at vinde Masters. i sin første optræden i begivenheden. I 1983 havde han sin bedste placering i US PGA Championship, på en 2. plads. I 1985 tildelte United States Golf Association Fuzzy deres højeste hæder, Bob Jones Award. Næsten ti år senere, ved British Open Championship i 1994, sluttede Zoeller på en 3. plads, hvilket var hans bedste afslutning nogensinde i denne turnering.

Bortset fra turneringsspil blev Fuzzy valgt til de amerikanske Ryder Cup-hold i 1979, 1983 og '85

Han deltog også i Champions Tour og vandt Senior PGA Championship i 2002, og to år senere vandt han Masters Card Championship.

Ud over at spille spillet har Zoeller indtil videre designet nitten golfbaner, og tre af dem er blevet brugt på PGA Touren. Dette arbejde har også bidraget til hans nettoværdi.

Bortset fra sin sportskarriere grundlagde og begyndte Zoeller at sælge sit eget mærke "Fuzzy's Vodka" i 2009. Mærket begyndte til sidst at sponsorere Ed Carpenter Racings bidrag i Indy Car Series. Fuzzy har dog også været kendt for sin ofte brugte kritiske humor om sine kolleger på golfbanen. En sådan situation var ved Masters-turneringen i 1997, da han kom med en racistisk bemærkning vedrørende Tiger Woods, hvilket førte til, at K-Mart og Dunlop stoppede deres sponsorat. Zoeller tilbød senere en undskyldning direkte til sin kollega, hvilket Woods accepterede. Når det kommer til kontrovers, har Fuzzy sagsøgt et udenlandsk legitimationsevalueringsfirma, Josef Silny & Associates, for falske udsagn, som var optrådt i Wikipedia-artiklen om ham i december 2006, som stammede fra firmaets computer. Udtalelserne antydede, at Zoeller begik misbrug i hjemmet og indtog både alkohol og stoffer.

Privat er Fuzzy gift med Diane Thornton Zoeller, som han har en søn og tre døtre med. I fritiden nyder han at jage og fiske.

Anbefalede: