Indholdsfortegnelse:

Wynton Marsalis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Wynton Marsalis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Wynton Marsalis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Wynton Marsalis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Such Sweet Thunder - Wynton Marsalis & The Young Stars of Jazz at "Jazz in Marciac" 2016 2024, April
Anonim

Wynton L. Marsalis nettoværdi er $15 millioner

Wynton L. Marsalis Wiki Biografi

Wynton Learson Marsalis blev født den 18. oktober 1961 i New Orleans, Louisiana USA, og er en trompetist, komponist og musikpædagog, bedst kendt for sit arbejde som kunstnerisk jazzleder ved Lincoln Center i New York City. Marsalis har vundet en Pulitzer-pris for musik og ni Grammyer. Marsalis' karriere startede i 1980.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Wynton Marsalis er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Wynton Marsalis' nettoformue er så høj som 15 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som førende trompetist, og musiker, men Marsalis arbejder også som lærer, hvilket også har forbedret hans rigdom.

Wynton Marsalis nettoværdi $15 millioner

Wynton Marsalis blev født som den anden af seks sønner af Ellis Louis Marsalis, Jr., en pianist og musikprofessor, og Delores. Hans fædre og tre brødre Branford, Delfeayo og Jason er også jazzmusikere, og påvirket af dem udviklede Wynton sin kærlighed til musik fra en tidlig alder. Da han var otte, optrådte Wynton i Fairview Baptist Church, og i en alder af 14 spillede han med New Orleans Symphony, New Orleans Youth Orchestra og med lokale jazz- og funkbands.

Marsalis gik på Benjamin Franklin High School, hvorfra han immatrikulerede i 1979 og flyttede derefter til New York City for at studere på det berømte Juilliard. Mens han var på college, forsørgede Wynton sig selv ved at spille regelmæssige koncerter, og et år senere sluttede han sig til Art Barkleys Jazz Messengers. I de følgende år spillede Marsalis blandt andre med superstjerner som Sarah Vaughan, Clark Terry, Herbie Hancock, Sweets Edison, Ron Carter, Sonny Rollins, Tony Williams og Dizzy Gillespie, hvilket slet ikke gjorde hans nettoværdi skade.

Marsalis var vært på den pædagogiske tv-serie "Marsalis on Music" i 1995 på PBS, et show om klassisk musik og jazzmusik med manuskriptet skrevet af Wynton selv. Serien blev også sendt på National Public Radio og modtog George Foster Peabody Award. Wynton var med til at stifte et jazzprogram i 1987 i Lincoln Center, New York, og 16 år senere etablerede han verdens første jazzinstitution med navnet Frederick P. Rose Hall. Han havde et bemærkelsesværdigt samarbejde med en af de største guitarister gennem tiderne, Eric Clapton, og duoen indspillede et album kaldet "Wynton Marsalis & Eric Clapton Play the Blues" i 2011.

Marsalis arbejder i øjeblikket som musikdirektør for jazz ved Lincoln Center Orchestra og kunstnerisk leder for jazz ved Lincoln Center, og er også direktør for Juilliard Jazz Studies-programmet. Wynton har udgivet fem bøger: "Jazz in the Bittersweet Blues of Life", "Sweet Swing Blues on the Road", "Jazz ABZ" og "To a Young Musician: Letters from the Road". Senest udgav han "Moving to Higher Ground: How Jazz Can Change Your Life"; alle har bidraget til hans nettoformue.

Med hensyn til hans personlige liv er Wynton Marsalis en ungkarl, og hans nuværende status er single, men han har fire børn. Han bor i New York City og er en fremtrædende filantrop, der har hjulpet med at rejse over 3 millioner dollars til musikere og institutioner efter orkanen Katrina. Marsalis finansierer også et stipendium til talentfulde musikere og betaler for deres lægeregninger ud over andet velgørende arbejde.

Anbefalede: