Indholdsfortegnelse:

Milos Raonics nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Milos Raonics nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Milos Raonics nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Milos Raonics nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Marts
Anonim

Milos Raonics nettoværdi er $12 millioner

Milos Raonic Wiki Biografi

Milos Raonic blev født den 27. december 1990 i Titograd, (dengang) SR Montenegro, SFR Jugoslavien, og er en canadisk professionel tennisspiller, som i øjeblikket er på tredjepladsen på ATP Tour-ranglisten med otte ATP-titler på sit navn. Raonic har rekorden på 259-120 i singler, efter at have nået Wimbledon-finalerne i 2016 og semifinalerne ved Australian Open samme år. Hans karriere startede i 2008.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Milos Raonic er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Raonics nettoværdi er så høj som $12 millioner, et beløb tjent gennem hans succesfulde professionelle tenniskarriere. Ud over at tjene over 14 millioner dollars i præmiepenge har Raonic også sponsoraftaler med blandt andre New Balance, Lacoste, Rolex og Aviva, som også har forbedret hans rigdom.

Milos Raonic nettoværdi $12 millioner

Milos Raonic er søn af Dušan, en ph.d. i elektroteknik, og Vesna, der er uddannet maskin- og computeringeniør. Hans familie flyttede til Canada i 1994 og bosatte sig i Brampton, Ontario, hvor Milos voksede op med sin søster Jelena og bror Momir. Raonic begyndte at spille tennis i en alder af seks år, og han spillede sin første kamp under ITF i 2003. Han tilbragte de næste fem år som amatør med rekorden på 53 sejre og 30 tab i single og 56-24 i double.

Selvom han tog imod et stipendium fra University of Virginia, besluttede Milos at forfølge sin professionelle tenniskarriere i stedet, så i 2008 begyndte han at spille på ATP Touren. Mellem 2008 og 2010 spillede Milos normalt ved ITF Futures og ATP Challenger-turneringer, hvor han vandt sin første ITF-titel i Montreal i 2009, efterfulgt af yderligere tre ITF-titler i single og fem i double i de næste to år, mens han i februar 2011 nåede sin første ATP-finale og vandt i lige sæt over spanieren Fernando Verdasco i San Jose, Californien, hvilket øgede hans nettoformue i høj grad.

Kun en uge senere spillede Milos sig i endnu en finale, men denne gang tabte han til Andy Roddick ved de amerikanske nationale indendørsmesterskaber i Memphis, Tennessee. I 2012 nåede canadieren yderligere fire ATP-finaler; vandt to af dem – Chennai Open mod Janko Tipsarevic, og så forsvarede han sin titel ved Pacific Coast Championships med en sejr over Denis Istomin, hvilket tilføjede et betydeligt beløb til sin nettoværdi. I februar 2013 vandt Raonic sin tredje titel i træk ved Pacific Coast Championships, denne gang slog Tommy Haas, mens den følgende september vandt Milos i Thailand Open og besejrede Tomas Berdych i finalen.

Raonics første sejr i 500-serien kom i august 2014 ved Washington Open, da han slog landsmanden Vasek Pospisil. Han ventede i mere end et år indtil sin næste titel, som kom ved St. Petersburg Open mod portugiseren Joao Sousa. Raonics seneste titel var i januar 2016, hvor han besejrede Roger Federer i lige sæt ved Brisbane International, mens han nåede yderligere tre finaler det år, inklusive Masters i Indian Wells og i Wimbledon, hvor han tabte til henholdsvis Novak Djokovic og Andy Murray.

På grund af sin højde på 1,96 m er Raonic bedst kendt for sin stærke service og er blevet sammenlignet med John Isner og Ivo Karlovic, som er blandt de bedste servere i spillet i det sidste årti. Han har skiftet mange trænere i sin karriere; nogle af dem var Ivan Ljubičić, Carlos Moyá og senest John McEnroe, og i den nye 2017-sæson er Milos begyndt at arbejde sammen med Richard Krajicek.

Med hensyn til hans personlige liv har Milos Raonic været kærester med den canadiske modemodel Danielle Knudson siden 2014; hans nuværende base er i Monte Carlo, Monaco. Milos er stor fan af FC Barcelona, Toronto Maple Leafs, Toronto Blue Jays og Toronto Raptors. I 2012 lancerede han Milos Raonic Foundation, som støtter børn fra en dårligt stillet baggrund.

Anbefalede: