Indholdsfortegnelse:

Ken Chenaults nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ken Chenaults nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ken Chenaults nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ken Chenaults nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Marts
Anonim

Kenneth Chenaults nettoværdi er $90 millioner

Kenneth Chenault Wiki Biografi

Kenneth Chenault blev født den 2. juni 1951 i Mineola, New York State, USA, og er en virksomhedsleder, næsten sikkert bedst kendt som CEO og bestyrelsesformand for American Express siden 2001. Chenaults karriere startede i midten af 1970'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Kenneth Chenault er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Chenaults anslåede nettoformue er så høj som 90 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesfulde erhvervskarriere. Udover at være en executive har Chenault også arbejdet som advokatfuldmægtig og konsulent i adskillige advokatfirmaer, hvilket alle har forbedret hans rigdom.

Ken Chenaults nettoværdi $90 millioner

Kenneth Chenault er en søn af tandlæge Hortenius Chenault - manden, der bestod New York State tandlægeeksamen med den højeste score nogensinde registreret - og en mor, der var tandplejer. Kenneth gik på Waldorf School of Garden City og studerede senere på Bowdoin College, hvorfra han dimitterede med en BA-grad i historie i 1973. Chenault fortsatte derefter med at studere og modtage en J. D. fra Harvard Law School i 1976.

Han begyndte at arbejde som advokatfuldmægtig hos Rogers & Wells advokatfirma og blev der fra 1977 til 1979, før han flyttede til Bain & Company, hvor han fungerede som konsulent indtil 1981. Det år sluttede Kenneth sig til American Express' Strategic Planning Group, og i løbet af det næste 16 år arbejdede han sig op i virksomheden, før han blev præsident og administrerende direktør i 1997. Selvfølgelig steg hans løn tilsvarende, ligesom hans nettoformue.

Siden 2001 har Ken fungeret som administrerende direktør og bestyrelsesformand for American Express - og blev blot den tredje sorte amerikaner, der blev administrerende direktør for et Fortune 500-selskab - hvilket hjalp ham til at blive multimillionær og øgede hans nettoværdi betydeligt. Ifølge de officielle optegnelser tjente Chenault omkring $50 millioner i 2007 og omkring $42 millioner i 2008, så hans nettoformue kan være undervurderet en smule.

Udover American Express fungerer Kenneth som medformand for Business Roundtable, medlem af Council on Foreign Relations og som direktør hos IBM. Hans status er sådan, at han har holdt opstartsadresser på Howard University, Wake Forest University og Northeastern University i løbet af de seneste år.

Med hensyn til hans personlige liv har Kenneth Chenault været gift med Kathryn siden 1977 og har to sønner med hende: Kevin og Kenneth Jr. Kathryn og Kenneth bor i øjeblikket i New Rochelle, New York. Hans hobbyer er skiløb og golf, og han har været medlem af Westchester Country Club siden 1990.

Chenault og hans kone er velkendte filantroper, og Old North Foundation anerkendte ham med en Third Lantern Award for hans dedikation og engagement i offentlig tjeneste.

Anbefalede: