Indholdsfortegnelse:

Brent Grimes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Brent Grimes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brent Grimes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brent Grimes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: #38 Brent Grimes (CB, Dolphins) | Top 100 Players of 2015 2024, April
Anonim

Brent Grimes nettoværdi er $8 millioner

Brent Grimes Wiki Biografi

Brent Omar Grimes, født den 19. juli 1983 i Philadelphia, Pennsylvania USA, er en amerikansk fodbold-cornerback, som i øjeblikket spiller for Tampa Bay Buccaneers, mens han tidligere har spillet for Atlanta Falcons og Miami Dolphins i National Football League(NFL). Hans karriere startede i 2006.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Bren Grimes er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Brents nettoværdi er så høj som $8 millioner, tjent gennem hans succesfulde karriere i NFL.

Brent Grimes nettoværdi $8 millioner

Brent voksede op i sin hjemby, søn af Deborah Hall, men hans fars identitet er ukendt for offentligheden. Før hans professionelle karriere startede, gik han på Shippensburg University, hvor han spillede fodbold og blev valgt tre gange som DII All-American, og efter eksamen erklærede han sig for 2006 NFL-draften. Han endte dog med at blive udraftet, men fandt stadig engagement med Atlanta Falcons, selvom han ikke spillede for holdet før 2007, hvor han tilbragte en sæson hos Hamburg Seas Devils fra NFL Europa, og med dette hold vandt Brent World Bowl (XV) i 2007, i en kamp, hvor hans hold besejrede Frankfurt Galaxy. Det næste år blev han tilkaldt af Falcons og spillede for dem indtil 2012. 2009-sæsonen var hans breakout-år; han registrerede 66 tacklinger og seks interceptions. Den følgende sæson fortsatte han på samme måde, med 87 tacklinger og fem interceptions, og tjente en plads i Pro-Bowl. Hans tal var lavere i 2011, så i 2012 fik han desværre en akillesrivning i sæsonens første kamp og var utilgængelig indtil næste år. Falcons besluttede ikke at underskrive endnu en kontrakt med Brent på grund af hans skade, og han blev en fri agent.

Det varede ikke længe, da han underskrev en kontrakt til en værdi af $5,5 millioner over et år med Miami Dolphins, og postede nogle ekstravagante tal for en spiller, der vender tilbage fra en Achilles-skade; han havde 60 tacklinger og fire interceptions. Dette gav ham en ny, bedre kontrakt med Dolphins til en værdi af $32 millioner over fire år i 2014, men i 2015 blev han løsladt af Dolphins, fordi han ikke ønskede at omstrukturere sin kontrakt på trods af fremragende spil.

Han var dog ikke længe uden en klub, da han underskrev en kontrakt til en værdi af $16,5 millioner over to år med nabolandet Tampa Bay Buccaneers, hvilket helt sikkert øgede hans nettoværdi yderligere.

Takket være hans flotte præstation fra 2010-sæsonen og frem, er han blevet udvalgt fire gange til Pro-Bowl-spillet, i 2010 og i træk fra 2013 til 2015, også blev han udnævnt til PFF First-team All-Pro i 2012 og Second- team All-Pro i 2014.

Med hensyn til hans personlige liv har Brent været gift med sportstalkshowværten Miko siden 2010; parret har en søn sammen.

Anbefalede: