Indholdsfortegnelse:

Ward Burtons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ward Burtons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ward Burtons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ward Burtons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Edward Burtons nettoværdi er $17 millioner

Edward Burton Wiki Biografi

John Edward Burton III blev født den 25. oktober 1961 i South Boston, Virginia USA, og er en racerkører, der har opnået fem sejre i NASCAR Winston Cup Series, inklusive 2001 Southern 500 og 2002 Daytona 500. Burtons karriere startede. i 1990.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Ward Burton er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Burtons nettoværdi er så høj som $17 millioner, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som bilracer.

Ward Burtons nettoværdi $17 millioner

Ward Burton voksede op i Virginia, hvor han gik i gymnasiet og studerede senere på Hargrave Military Academy og Elon College.

Burton begyndte sin racerkarriere i 1990 i NASCAR Busch Series og konkurrerede der i fire sæsoner. I de første to sæsoner var Burton ikke særlig succesfuld, da han sluttede på henholdsvis 21. og 18. pladsen. Han noterede dog sin første sejr nogensinde i Rockingham i februar 1992, og havde også tre Top-5-placeringer og ti Top-10-placeringer, hvilket var nok til en 8. plads den sæson. Wards fjerde konkurrencesæson bragte ham tre sejre, ni Top-5 og ti Top-10-placeringer, da han sluttede året på en 6. plads.

I 1994 forlod Burton NASCAR Busch Series for at konkurrere for A. G. Dillard Motorsports i Winston Cup Series (nu Sprint Cup). Han kørte den nr. 31 Hardee's-sponsorerede Chevy og sluttede på en 35. plads efter at have vundet en pole position på Charlotte Motor Speedway. Efter at være blevet frigivet fra A. G. Dillard Motorsports sluttede Burton sig til Bill Davis Racing, hvor han kørte en Pontiac og vandt AC-Delco 400 i Rockingham. Hans højeste placering i 90'erne var i 1999, da han endte på en 9. plads. Uanset hvad var hans nettoværdi støt stigende.

I 2000 havde Ward 17 Top-10-placeringer og en sejr på Mall.com 400 på Darlington Speedway, hvilket hjalp ham til at afslutte sæsonen på en fremtrædende 10. plads. Burton kørte Dodge i den næste sæson og vandt Mountain Dew Southern 500 på Darlington Raceway, men sluttede fire pladser under sin tidligere placering. I 2002 kæmpede Ward mod Elliott Sadler og Geoffrey Bodine for at vinde 2002 Daytona 500, og senere vandt han New England 300 i New Hampshire, men endte stadig sæsonen på en lav 25. plads. Det var dog den eneste multiple-vindende kampagne for Burton indtil videre.

Fra 2004 til 2012 kørte Burton kortvarigt for såsom Haas CNC Racing og Morgan-McClure Motorsports, men formåede ikke at notere bemærkelsesværdige resultater og tog endda en pause fra 2007, men i 2012 vendte han tilbage til NASCAR og underskrev en kontrakt med Hillman Racing. I 2013 kom Ward til Turner Scott Motorsports som kørertræner, men i 2014 blev holdet lukket på grund af manglende økonomi. Burton har efterfølgende dedikeret sig til at arbejde med bevaring i Virginia.

Med hensyn til hans personlige liv er Ward Burton gift med Tabitha, og de har tre børn sammen, og sønnen Jeb konkurrerer i øjeblikket som kører i Xfinity Series. Wards bror, Jeff, er også en NASCAR-chauffør og en NASCAR på NBC-tv. Familien Burton bor i Virginia på flere tusinde acres jagtland tæt på hans hjemby. Han ejer også et hus i Nags Head, North Carolina. Burton er leder af Ward Burton Wildlife Foundation, som inkluderer at være talsmand for Virginias statsparker.

Anbefalede: