Indholdsfortegnelse:

Katrina Campins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Katrina Campins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Katrina Campins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Katrina Campins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Katrina Campins on VH1 2024, April
Anonim

Katrina Campins nettoværdi er $2 millioner

Katrina Campins Wiki Biografi

Katrina Campins blev født den 22. oktober 1979 i Florida, USA af spansk-cubansk-amerikansk afstamning, og er både ejendomsmægler og tv-personlighed. Katrina har arbejdet i ejendomsbranchen siden hun var 18 år, men blev kendt som stjernen i reality-tv-serien "Miami Social" (2009), der blev sendt på Bravo. Campins har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2004.

Hvor meget er nettoværdien af Katrina Campins? Det er blevet rapporteret af autoritative kilder, at den direkte størrelse af hendes rigdom er så meget som $2 millioner, som af de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2017. Fast ejendom og tv er de vigtigste kilder til Campins nettoværdi.

Katrina Campins nettoværdi $2 millioner

Til at begynde med blev pigen opvokset i Florida med to søstre: Sofia og Camille. På grund af den spanske herkomst taler Katrina flydende både spansk og engelsk. Hun studerede på University of Miami, hvorfra hun fik en bachelorgrad i international finans og markedsføring. I en alder af 18 blev hun autoriseret ejendomsmægler og er kendt blandt de bedste 3% af de bedste ejendomsmæglere med base i USA. Campins er grundlægger, ejer og administrerende direktør for ejendomsmæglerfirmaet med titlen The Campins Company; hendes kunder er velkendte sportsfolk såvel som andre berømtheder. Som ejendomsmægler har Katrina optrådt i forskellige publikationer i pressen såvel som i mange shows, der blev sendt på BBC, CNBC, CNN, Bloomberg TV og andre.

Med hensyn til Katrinas karriere i underholdningsindustrien, debuterede hun i reality-tv-showet "The Apprentice" (2004) skabt af Mark Burnett, men hun blev kun set episodisk som lejlighedskammerat til deltageren Omarosa Manigault. Som hun selv optrådte Campins i dokumentarfilmen "In Search of Puppy Love" (2007) skrevet og instrueret af Wendy Diamond. I 2009 blev hun en af hovedstjernerne i reality-tv-serien "Miami Social", der blev sendt på Bravo, som fokuserede på det personlige liv for de syv hovedrollemedlemmer, som arbejdede, boede og havde det sjovt i South Beach, Miami. Katrina spillede hovedrollen sammen med ejendomsmægleren Sorah Daiha, freelanceskribenten og redaktøren Michael Cohen, art directoren og freelancefotografen Maria Lankina, CEO for Hill Hospitality Group Hardy Hill, realkreditinstituttet George French og vicepræsidenten for 20/20 Vision Management Inc. Ariel Stein. Men på grund af lave seertal og negative anmeldelser blev showet aflyst efter 7. afsnit. I 2013 blev hun set i dokumentarfilmen "Skum Rocks!" (2013) instrueret af Clay Westervelt. Det er blevet rapporteret, at hun vil vende tilbage til skærmene, da Katrina skal medvirke i et andet realityprogram "Hot Listings Miami". Samlet set har alle ovennævnte engagementer tilføjet beløb til den direkte størrelse af Katrina Campins nettoformue.

Endelig, i Katrina Campins personlige liv, giftede hun sig med ejendomsmægler Ben Moss i 2004 – de blev skilt i 2009. Hun har været gift med den egyptiske skuespiller Mustafa Marzuk siden 2013.

Katrina er et aktivt medlem af forskellige velgørende organisationer baseret i det sydlige Florida.

Anbefalede: