Indholdsfortegnelse:

Poppy Montgomery nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Poppy Montgomery nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Poppy Montgomery nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Poppy Montgomery nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Poppy Montgomery biography 2024, Marts
Anonim

Poppy Petal Ema Elizabeth Deveraux Donahues nettoværdi er $2,5 millioner

Poppy Petal Ema Elizabeth Deveraux Donahue løn er

Image
Image

$85, 000

Poppy Petal Ema Elizabeth Deveraux Donahue Wiki Biografi

Født som Poppy Petal Ema Elizabeth Deveraux Donahue den 15. juni 1975 i Sydney, New South Wales, Australien, Poppy Montgomery er en skuespillerinde mest kendt for sine roller på tv, men har også medvirket i adskillige film. Hendes mest populære rolle siden hendes karriere startede i 1994 har været i det populære CBS-show "Without a Trace" (2002-2009).

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Poppy Montgomery er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er Montgomerys nettoværdi anslået til at være 2,5 millioner dollars værd, tjent gennem sin karriere som en populær tv-skuespillerinde.

Poppy Montgomery nettoværdi $2,5 millioner

Poppy Montgomery er et af seks børn født af Nicola nee Montgomery og Phil Donahue. Hendes mor var markedsforsker, og hendes far var restauratør. Montgomery kunne aldrig lide skolen, da hun blev udvist adskillige gange, før hun droppede ud som 15-årig, og det var da, hun besluttede at forfølge en karriere som skuespiller.

Hun rejste rundt på Bali med sin kæreste og tog i mellemtiden forskellige skuespilkoncerter, inden hun flyttede til Florida som 18-årig, men efter fem dage tog hun en bus til Los Angeles for at jagte sine drømme om at blive skuespiller. Der boede hun hos nogle af sin brors venner og sendte hovedskud til forskellige ledere, herunder Bob McGowan, der havde styret Julia Roberts tidligere. Dette virkede, og McGowan signede hende og fik hendes forskellige roller i slutningen af 90'erne, såsom en rolle i det succesrige show "NYPD Blue" (1996). Hendes nettoformue var etableret.

Poppy gik fra rolle til rolle i løbet af 90'erne, selvom intet drev hende til ægte stjernestatus. Hendes debut var i tv-serien "Silk Stalkings" (1994), hvor hun medvirkede i et afsnit. Hun fortsatte med at optræde i to film, "Justice on the Bayou" (1995) og "The Cold Equations" (1996), som hverken var kritiske eller økonomiske succeser, så hendes første succesrige rolle var i showet "NYPD Blue" (1996), som fangede mange mennesker i branchen, men det var først i 2001, at hendes karriere for alvor startede.

Poppy fik sit store gennembrud i 2001, da hun blev castet som Marilyn Monroe i miniserien "Blonde" (2001), hvilket førte hende til hendes største rolle til dato som Samantha Spade i det populære show "Without a Trace" (2002-2009)), opnår hendes kritikerros og økonomiske succes, og er den vigtigste bidragyder til hendes nettoformue. I mellemtiden sikrede Poppy sig også hovedroller i film som "Million Dollar Murder" (2005) og "Between" (2005), hvilket yderligere øgede hendes nettoværdi. Hun fortsatte med at spille hovedrollen i den biografiske film "Magic Beyond Words" (2011) som J. K. Rowling, forfatteren af "Harry Potter"-bogserien.

Hendes succes i "Without a Trace" (2002-2009) førte til hendes hovedrolle i CBS-showet "Unforgettable" (2011-2016), endnu en succes, som og har givet Montgomery endnu mere ros fra kritikerne, samt et flot boost til hendes rigdom. I 2015 medvirkede hun i filmen "Signed, Sealed, Delivered: From Paris with Love", og vil optræde i "First Born" (2016) og "A Surrogate's Nightmare", som udkommer i 2017.

Med hensyn til hendes personlige liv, har Montgomery været gift med Shawn Sanford siden 2014, og de har et barn sammen. Hun har også et barn med Adam Kaufman, som hun mødte på settet til "Without a Trace". Montgomery er dobbelt statsborger i både Australien og USA; hun bor i øjeblikket i New York City.

Anbefalede: