Indholdsfortegnelse:

Tiffany Thorntons nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Tiffany Thorntons nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tiffany Thorntons nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tiffany Thorntons nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Tiffany Thornton - Disney Channel Intro 2024, April
Anonim

Tiffany Thorntons nettoværdi er $2 millioner

Tiffany Thornton Wiki Biografi

Tiffany Thornton blev født den 14. februar 1986 i College Station, Texas, USA, og er en skuespillerinde, sangerinde og radiopersonlighed, måske bedst kendt for sin rolle som Tawni Hart i Disney Channels serie "Sonny with a Chance" (2009) -2011). Tiffany optrådte også i sin spin-off kaldet "So Random!" (2011-2012), plus i film som "Hatching Pete" (2009) og "Game Change" (2012). Hendes karriere startede i 2004.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Tiffany Thornton er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Thorntons nettoværdi er så høj som 2 millioner dollars, et beløb tjent gennem hendes skuespillerkarriere. Ud over at optræde både på tv og i film, arbejder Thornton også som radiopersonlighed, hvilket også har forbedret hendes rigdom.

Tiffany Thorntons nettoværdi på 2 millioner dollars

Tiffany Thornton voksede op i Texas, hvor hun studerede ved Texas A&M University, hun blev kendt for at synge nationalsangen ved adskillige sportsbegivenheder.

Hun debuterede i et pilotafsnit af "Quintuplets" i 2004 og derefter i et afsnit af "8 Simple Rules". Fra 2005 til 2006 optrådte Thornton i tre afsnit af "The OC", og havde ikke længe efter en rolle i sin første tv-film kaldet "Hell on Earth" i 2007. Derefter medvirkede Tiffany i "Hatching Pete" (2009)., mens hun fra 2009 til 2011 spillede Tawni Hart i 46 afsnit af "Sonny with a Chance". Thornton medvirkede også i spin-off af showet kaldet "So Random!" fra 2011 til 2012, og derefter i Jay Roachs Golden Globe-vindende tv-film "Game Change" (2012) med Ed Harris, Julianne Moore og Woody Harrelson i hovedrollerne. Senest fik Thornton sin stemme til Lupita i animationsserien "Muertoons" (2014-2015). Alle disse engagementer bidrog væsentligt til Tiffanys nettoværdi.

I 2015 begyndte Tiffany at arbejde som radiopersonlighed for KLAZ 105.9-stationen i Hot Springs, Arkansas, hvor hun er vært for sit middagsshow, og hun fungerer også som medvært for morgenshowet kaldet "Kramer and Tiffany". Disse involveringer er også med til at hæve hendes nettoværdi, udover det er Thornton blogger på DisneyBaby.com.

Med hensyn til sit personlige liv blev Tiffany Thornton forlovet med Chris Carney, en kriminalbetjent og tidligere forsanger i bandet The Prom Kings, i 2009, og parret giftede sig i 2011. Bryllupsceremonien fandt sted i Hot Springs National Park i Hot Springs, Arkansas.

Demi Lovato fungerede som Tiffanys brudepige, mens Lovatos daværende kæreste Wilmer Valderrama var gæst. Thornton har to sønner med Carney, født i 2012 og 2014. I december 2015 blev Chris Carney dog dræbt i en bilulykke, og derfor er Tiffany i øjeblikket single; måske hjalp hende gennem denne svære periode at være en praktiserende kristen.

Anbefalede: