Indholdsfortegnelse:

Rosie Riveras nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rosie Riveras nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rosie Riveras nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rosie Riveras nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Rosie Riveras nettoværdi er $4 millioner

Rosie Rivera Wiki Biografi

Rosa Amelia Rivera-Flores blev født den 3. juli 1981 i Californien, USA, og er en amerikansk-mexicansk tv-personlighed, og også kendt som en søster til den tragisk dræbte mexicanske sangerinde Jenni Rivera. Rivera spiller også med i spansksprogede reality-tv-shows og er administrerende direktør for Jenni Rivera Enterprises. Hendes karriere startede i 2011.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Rosie Rivera er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Riveras nettoværdi er over 4 millioner dollars, et beløb tjent delvist takket være den arv, hun modtog fra sin afdøde søster. Derudover udgav Rivera sine erindringer i 2016, og hun optræder også i realityprogrammer, hvilket forbedrede hendes rigdom.

Rosie Rivera nettoværdi $4 millioner

Rosie Rivera er datter af (tilsyneladende ulovlige) mexicanske immigranter Rosa Saavedra og Pedro Rivera og voksede op i Californien som det yngste barn i familien. Hendes søskende er Lupillo Rivera, en mexicansk-amerikansk singer-songwriter, og den afdøde Jenni Rivera, som døde i 2012 i et fatalt stedsulykke i Monterey, Mexico.

I 2007 havde hun en cameo i en voksenvideo kaldet "Big Bad Mamas 7", og i 2011 begyndte Rosie at optræde i reality-tv-programmet "I Love Jenni", som fulgte livet for den mexicanske sangsensation Jenni Rivera og hendes familie., inklusive Rosie. Fra 2011 til 2013 optrådte Rosie i 13 afsnit, men efter Jennis død stoppede showet med at sende. Fra 2014 til 2015 havde Rivera gæsteoptrædener i flere mexicanske tv-shows såsom "Tu desayuno alegre" (2014), "Tu Dia Alegre" (2014) og "Noches Con Platanito" (2015), som alle har bidraget til hendes nettoformue.

I 2014 begyndte Rosie at spille i reality-tv-showet kaldet "Rica Famosa Latina", som følger historierne om velhavende og berømte latino-kvinder i Los Angeles-området; i løbet af to år spillede Rivera i 69 afsnit af showet, hvilket øgede hendes nettoværdi betydeligt.

Senest optrådte hun i et afsnit af "Larry King Now" (2016), syndikeret på flere tv-kanaler, hvilket gav Rosie yderligere eksponering.

I februar 2016 udgav Rosie Rivera sin erindringsbog med titlen "Mis Pedazos Rotos (My Broken Pieces)", hvori hun fortæller historien om sin barndom og seksuelle overgreb, hun blev udsat for undervejs. Forlagets navn er Celebra, Penguin-aftrykket, der har udgivet erindringer af store latinske navne, herunder Ricky Martin, Emilio Estefan og Jennifer Lopez. Bogen har også tilføjet en del til hendes nettoværdi.

Med hensyn til sit personlige liv har Rosie Rivera været gift med Abel Flores siden 2011 og har to døtre med ham; deres førstefødte datter blev faktisk født på vej til hospitalet.

Anbefalede: