Indholdsfortegnelse:

Matt Schaubs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Matt Schaubs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Schaubs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Schaubs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: #173 - Shane Gillis | The Tim Dillon Show 2024, Marts
Anonim

Matt Schaubs nettoværdi er $22 millioner

Matt Schaubs løn er

Image
Image

$22 millioner

Matt Schaub Wiki Biografi

Matthew Rutledge Schaub blev født den 25. juni 1981 i Pittsburgh, Pennsylvania USA, og er en professionel amerikansk fodboldspiller, kendt for at spille i National Football League (NFL) for Atlanta Falcons og for andre hold som Oakland Raiders og Houston texanere. Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Matt Schaub? Fra begyndelsen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $40 millioner, for det meste tjent gennem hans karriere i professionel fodbold. Han tjente efter sigende omkring 22 millioner dollars årligt som en del af en tidligere kontrakt. Han har været kendt siden hans college-fodbolddage ved University of Virginia, og efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans rigdom vil stige.

Matt Schaubs nettoværdi 40 millioner dollars

Matt gik på West Chester East High School og skrev i løbet af sin tid der i baseball, basketball og fodbold. Efter immatrikulering gik han til University of Virginia og blev en del af fodboldholdet, Virginia Cavaliers. Han rødtrøjede sin førsteårssæson og blev en starter i 2001-sæsonen. Han skiftede spilletid med Bryson Spinner, og strategien fungerede for holdet. Det følgende år ville han have sin breakout-sæson og ville tjene adskillige priser; han skulle være Heisman-kandidat i 2003-sæsonen, men en skade hæmmede hans fremskridt. På trods af det blev han kåret som den mest værdifulde spiller i 2003 Continental Tire Bowl. Han blev også tildelt Ben Wilson Award og John Acree Memorial Trophy.

I 2004 sluttede Schaub sig til NFL-draften og blev valgt som det 90. samlede valg af Atlanta Falcons, hvilket gjorde ham til det femtevalg i en quarterback-rig klasse. Han ville begynde at vinde popularitet i 2005 efter at være blevet den mest værdifulde spiller i American Bowl preseason-spillet, men han blev byttet til Houston Texans i 2007, og begyndte at blive bedre til sin rolle, og texanerne satte ham som en langsigtet starter.. Hans nettoformue steg også, men 2007 viste sig at være en sæson plaget med skader for ham. Han vendte tilbage i 2008, men havde blandede resultater, selvom han i midten af sæsonen begyndte at komme i gang. Året efter førte han texanerne til en sejrsrekord på 9-7, den første i holdets historie, og han blev valgt som en skadesplacering i Pro Bowl og vandt MVP-hæder. I 2011 førte han så Texans til en meget succesfuld sæson, hvor han fik en rekord på 7-3, men en Lisfranc-skade tillod ham ikke at spille i slutspillet.

I 2012 underskrev han en fireårig aftale på $62 millioner, som øgede hans nettoværdi betydeligt. Han blev inviteret til 2013 Pro Bowl efter flotte præstationer, men i den følgende sæson led han endnu en skade, der kun tillod ham at spille 10 kampe. I 2014 blev han byttet til Oakland Raiders og blev løsladt i 2015. Han skrev derefter under med Baltimore Ravens for en etårig $2 millioner kontrakt, men spillede kun 2 kampe på grund af en brystskade. Han vendte tilbage til Falcons i 2016 og underskrev en etårig kontrakt med dem.

For sit personlige liv er det kendt, at Matt har været gift med Laurie siden 2008, og de har tre børn sammen.

Anbefalede: