Indholdsfortegnelse:

Joe Teti nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Joe Teti nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Teti nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Teti nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: OGA ( Joseph Teti ) 2024, April
Anonim

Joe Teti nettoværdi er $300 tusind

Joe Teti Wiki Biografi

Joseph Teti er en Pittsburgh, Pennsylvania-født amerikaner, som er en veteran fra både det amerikanske militær og den amerikanske regerings særlige operationsenheder, men er måske bedst kendt for sin optræden i tv-reality-serien "Dual Survival", som sendes på Discovery Channel. Joseph er en velkendt personlighed på tv og har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2013, selvom han aktivt tjente i det amerikanske militær langt tidligere end det.

En veteran, der viser sin evne til at overleve i det fri med sine naturlige og primitive færdigheder på reality-tv, kan man undre sig over, hvor rig er Joe Teti? Som anslået af kilder tæller Joe sin nettoværdi til et beløb på $300.000 i midten af 2016. Joe har formået at samle sin rigdom grundlæggende fra den løn, han gav under sin tjeneste i det amerikanske militær, og fra sin optræden i reality-tv-showet.

Joe Teti nettoværdi $300.000

Joe startede sin karriere i US Marine Corps, da han kun var atten år gammel og lige var ude af gymnasiet. Da han gik i gymnasiet, var han ikke meget af en atlet og dyrkede ikke engang nogen sport. Joe fortsatte dog med at starte sin karriere i marinesoldaterne og tjente i Force Recon i den indledende fase af sin karriere, hvor han ikke fik det bedste tilgængelige udstyr; på det tidspunkt var US Marines ikke en del af Special Operations Command. Senere fortsatte Joe sin karriere i US Army Special Forces "Green Berets". Det er helt sikkert, at være en del af US Marines og US Army har formået at tilføje betydeligt til Joes nettoværdi gennem årene.

Joe er også en kampveteran fra Operation Iraqi Freedom (OPI) samt Operation Enduring Freedom (OEF – Afghanistan). I løbet af sin karriere som militærmand planlagde og gennemførte Joe en bred vifte af specialoperationsmissioner i Irak og Afghanistan, idet han deltog i en række klassificerede direkte aktionsmissioner på det tidspunkt, mens han arbejdede med Tier 1 Special Mission Units. Senere fik han vist de færdigheder, han havde samlet fra sin karriere i det amerikanske militær i reality-programmet "Dual Survival".

Efter sin pensionering fra militæret begyndte Joe at optræde i Discovery Channels realityserie "Dual Survival" i dens tredje sæson i 2013, hvor han medvirkede i showet sammen med Cody Lundin, en overlevelsesinstruktør, og senere arbejdede med Matt Graham. Joe optrådte i fire sæsoner af "Dual Survival" fra tre til seks; sjette sæsons sidste afsnit blev sendt den 21. oktober 2015, og han og medvært Matt Graham er blevet erstattet af Discovery Channel i, hvad der beskrives som et 'forfriskende træk' for programmet. At være et kendt navn i tv-reality-showet "Dual Survival" tilføjede helt sikkert Joe Tetis nuværende nettoværdi.

Joe, en enkelt søn til sine forældre, menes at være single, men har nydt sit liv som en kendt veteran og overlevelsesmand. I sin fritid træner og underviser han i kurser gennem sit træningsfirma www.loneoperator.com, mens hans nuværende nettoværdi på $300.000 henvender sig til hans daglige liv.

Anbefalede: