Indholdsfortegnelse:

Ira Rennerts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ira Rennerts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ira Rennerts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ira Rennerts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Ira Leon Rennerts nettoværdi er $6 milliarder

Ira Leon Rennert Wiki Biografi

Ira Leon Rennert, født den 31. maj 1934, er en amerikansk iværksætter og investor. Han blev kendt i erhvervslivet for sine succeser med at redde døende virksomheder og er nu kendt for at være en af de rigeste mænd i New York.

Så hvor meget er Rennerts nettoværdi? Fra slutningen af 2016 rapporteres det af autoritative kilder til at være over 6 milliarder dollars, erhvervet fra hans år i investeringsverdenen og også for hans forskellige andre virksomheder.

Ira Rennerts nettoværdi 6 milliarder dollars

Født i Brooklyn, New York, gik Rennert på Brooklyn College og tog eksamen i 1954 og senere sin mastergrad fra New York Universitys Stern School of Business. Efter at have afsluttet sine studier startede han sin karriere med at arbejde på Wall Street, først som kreditanalytiker i et par år og senere som partner hos Rubin, Rennert & Co. Selvom han lige var startet i erhvervslivet, var han allerede ved at opbygge sin nettoformue.

I 1962 besluttede Rennert at starte sit eget firma, og åbnede I. L. Rennert & Co. men desværre på grund af nogle problemer overtrådte han den såkaldte nettokapitalregel og hans tilladelse til at arbejde i værdipapirbranchen blev inddraget. Rennert var heldigvis i stand til at komme tilbage og tjente milliarder af penge med sin nye karriere. Han blev en del af virksomheden Integrated Resources, hvori tjener penge på junkobligationer; efter at virksomheden led nogle tab, så Rennert det som en mulighed og startede Renco Group med at handle obligationer for sit eget firma.

Rennert koncentrerede sig om at opbygge sin egen virksomhed ved at købe alle aktierne i en virksomhed, der kæmper, og finansiere opkøbet ved at udstede junkobligationer. Hans strategi viste sig at være vellykket og øgede hans rigdom enormt over tid. Nogle af de virksomheder, han var i stand til at tjene penge på, omfattede WCI Steel, Magnesium Corporation og AM General for at nævne nogle få. Selvom han stødte på nogle uheld og meget omtalte kontroverser, har Rennert fortsat haft succes.

Rent privatliv er Rennert gift med Ingborg Hanna Rennert, en tidligere flybilletagent. Sammen har de tre børn, Tamara Yonina og Ari. Parret bor i New York til deres kontroversielle palæ i Sagaponack.

Udover at have succes i erhvervslivet, er Rennert også stor inden for filantropi. Han har doneret $1 million til World Trade Center Memorial, $5 millioner til Wiesel Center ved Boston University og $250.000 til Lincoln Center.

Da han selv er jøde, har han hjulpet med projekter med hensyn til hans tro, herunder doneret midler til at hjælpe med at opbygge Western Wall Heritage Foundation i Jerusalem. Han og hans familie er også donorer til Jonas Mendel Rennert Memorial Chapel. De grundlagde også byggeriet til en ny mikvah ved synagogen på Fifth Avenue.

Anbefalede: