Indholdsfortegnelse:

Donny Most Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Donny Most Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Donny Most Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Donny Most Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2022). Мелодрама. Хит 2024, April
Anonim

$2 millioner

Wiki Biografi

Donny Most er en skuespiller født den 8. august 1953 i Brooklyn, New York City, USA, og er måske bedst kendt for at spille Ralph Malph i tv-serien "Happy Days", som blev sendt fra 1974 til 1984 på ABC. Andre bemærkelsesværdige roller inkluderer optrædener i hit-tv-shows "CHiPs", "Baywatch", "Sliders" blandt andre.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Donny Most er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Donnys samlede nettoværdi er over 2 millioner dollars, erhvervet hovedsageligt ved at optræde i hit-tv-serier siden midten af 70'erne. Donny har også optrådt i adskillige film, hvilket kun øgede hans nettoværdi.

Donnys største nettoværdi 2 millioner dollars

[deler]

Donny voksede op i Flatbush, Brooklyn, New York med sin far, en revisor og en mor, der var hjemmegående. Hans fascination af skuespil begyndte, da han var ni, efter at have set "The Jolson Story", som han så adskillige gange og lærte hver linje udenad. Mens han gik på Erasmus Hall High School, begyndte Donny også at tage professionelle skuespiltimer og -kurser, og meldte sig også ind i en teenagedramaklub og optrådte fra tid til anden på resorts i New York-området. Hans første tv-optræden var i en alder af 15 i en tv-reklame. Efter at have afsluttet gymnasiet i 1970 tilmeldte Most sig Lehigh University, hvor han studerede i tre år, men droppede til sidst - selvom han oprindeligt ønskede at studere ingeniør, skiftede han hovedfag til business.

Mens han var yngre år, havde Most til hensigt at bruge sommeren på at søge efter skuespillerjobs i Hollywood. Han tog mindre karakterroller i populære serier som "Room 222" og "Emergency". Det var i 1973, at Donny gik på audition til en rolle i den 1950'er-stilede serie "Happy Days". Selvom han oprindeligt gik til audition til rollen som Richie Cunningham, fik Donny rollen som Ralph Malph på sin tredje audition og blev efterfølgende i showet indtil 1980. Da han fik rollen, flyttede han til Californien, hvor han forfulgte en fuldtids skuespillerkarriere. Denne rolle viste sig at være Mosts store gennembrud, da han spillede hovedrollen sammen med Henry Winkler, Ron Howard og Anson Williams i, hvad der viste sig at være en af de mest populære tv-serier nogensinde i USA og andre engelsktalende lande. Hans nettoformue gavnede enormt.

Men i 1980, da hans kontrakt udløb, besluttede Most at forlade showet for at forfølge mere udfordrende roller. Dernæst medvirkede han i komedie-dramaet "Leo&Loree", der ofte også optrådte på teaterscener. De fleste har også haft en stemmeskuespillerkarriere på det tidspunkt, da de blev hørt i "Dungeons&Dragons"-serien. Han fortsatte dog med at opbygge sin skuespillerkarriere ved at optræde i meget populære serier som "CHiPs", "Murder She Wrote", "Baywatch", "Fantasy Island" og mange andre. Alt sammen øgede hans nettoværdi.

Dons filmkarrierespring kom i 1987 i filmen "Stewardess School". I løbet af 90'erne optrådte han i film, herunder "Sliders", "Dark Skies" og "Acting On Impulse", og sluttede sig til turnéen til "Grease"-musicalen, hvor han portrætterede karakteren "Vince Fontaine". Hans nettoformue fortsatte med at stige.

Når det kommer til hans nyere aktivitet, fortsætter Donny med at arbejde bag kameraet, i film og på scenen. Han fik endda en instruktørdebut med den uafhængige film "The Last Best Sunday", som indbragte ham en spillefilmpris ved Telluride Indiefest, og senere blev vist på festivaler i hele USA. Hans andet instruktionssted, "Moola", udkom i 2007.

Når det kommer til hans privatliv, har Most været gift med skuespillerinden Morgan Hart siden 1982, og parret har to døtre. Donny bor i øjeblikket sammen med sin kone nær Los Angeles, Californien.

Anbefalede: