Indholdsfortegnelse:

Caroline Wozniacki nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Caroline Wozniacki nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Caroline Wozniacki nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Caroline Wozniacki nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Maria Sharapova and Caroline Wozniacki Dance with Fans 2024, Marts
Anonim

Caroline Wozniackis nettoværdi er $25 millioner

Caroline Wozniacki Wiki Biografi

Caroline Wozniacki blev født den 11. juli 1990 i Odense, Danmark, og er kendt for at være en professionel tennisspiller, som i 2010 blev rangeret som nr. 1 i verdenssingle tennisspiller, baseret på pointsystemet tildelt turneringer af Association of Association of Tennis Professionals (ATP). Hun er den første kvinde fra Danmark, der har haft topplaceringen i tennis.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig er Caroline Wozniacki? Kilder anslår, at Carolines nettoværdi er over 25 millioner dollars i begyndelsen af 2016, hvor hovedkilden til dette beløb selvfølgelig er hendes karriere som professionel tennisspiller. Ud over dette har hun optrådt i forskellige annoncer, og dette har også øget hendes nettoværdi. En anden kilde kommer fra Carolines sponsorer. Bestemt vil Carolines nettoværdi blive højere, efterhånden som hun fortsætter sin karriere med succes.

Caroline Wozniacki nettoværdi $25 millioner

Caroline Wozniacki blev født af forældre, der var professionelle atleter. Hendes far Piotr er tidligere fodboldspiller, og hendes mor Anna spillede volleyball for det polske kvindelandshold. Først boede de i Polen, og så flyttede de til Danmark, da hendes far skrev under på en kontrakt for den danske fodboldklub. Hendes ældre bror er Patrik Wozniacki, som spiller fodbold professionelt. Caroline har spillet tennis, siden hun var syv år gammel, da hun hentede en ketsjer for første gang. Hendes far begyndte at træne hende, så snart han bemærkede hendes talent.

Carolines professionelle tenniskarriere begyndte i 2005, men før hun kom ind i WTA Touren, efter at have vundet flere juniorturneringer, herunder Orange Bowl Tennis mesterskabet, og samme år optrådte hun i Cincinnati, som markerede starten på hendes professionelle karriere. Hun tabte dog i første runde til Patty Schnyder, som til sidst vandt turneringen.

I 2006 nåede Caroline kvartfinalen i Memphis og tabte til Sofia Arvidsson. I sine første par år på WTA-touren kunne Wozniacki ikke notere et større resultat, men i 2008 vandt hun Nordic Light Open, afholdt i Stockholm, hvor hun besejrede Vera Dushevina i finalen. I 2008 vandt hun yderligere to titler, Nordea Danish Open i Odense og AIG Japan Open Tennis Championships. Hun fortsatte med gode præstationer, som øgede hendes nettoformue i høj grad, og i 2009 nåede hun US Open-finalen, men tabte til Kim Clijsters.

I 2010 nåede Caroline takket være sine flotte præstationer 1. pladsen på WTA-listen, efter at have vundet China Open i Beijing, og dermed blev hun den femte kvindelige spiller i historien til at nå toppladsen uden at have et Grand Slam-trofæ i sin samling, og hun blev også den første danske spiller til at nå førstepladsen, som hun holdt i 67 uger.

Selvom Caroline ikke har vundet en Grand Slam-titel, har hun nået to US Open-finaler, en semifinale ved Australian Open, flere optrædener i fjerde runde i Wimbledon og en kvartfinale i French Open. I alt har hun vundet 23 enkelttitler og har mere end 450 karrieresejre. Takket være sin præstation inden for tennis og sin skønhed har Caroline Wozniacki optrådt som model i Sports Illustrated Swimsuit Issue fra 2015, hvilket også øgede hendes nettoværdi, ligesom anerkendelser fra virksomheder som Adidas, Rolex og Son Ericson.

Når vi taler om sit personlige liv, var Caroline Wozniacki i et forhold med Rory McIlroy, en professionel golfspiller, i tre år indtil 2014. Hun er stor fan af det engelske Premier League-hold Liverpool. Caroline kan godt lide maraton, da hun i 2014 besluttede at deltage i New York City Marathon og gennemføre det. Hun bor i øjeblikket i Monte Carlo, Monaco.

Anbefalede: