Indholdsfortegnelse:

Maura Tierneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Maura Tierneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Maura Tierneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Maura Tierneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Maura Tierneys nettoværdi er $8 millioner

Maura Tierney Wiki Biografi

Maura Tierney er en Boston, Massachusetts-født amerikansk skuespillerinde, måske bedst kendt for at spille rollen som Dr. Abby Lockhart i det medicinske drama "ER" og som Helen Solloway i tv-serien "The Affair". Født den 3. februar 1965 af en irsk katolsk familie, er Maura en af de mest succesrige tv-skuespillerinder i øjeblikket. Et velkendt ansigt på amerikansk tv såvel som i teater, hun har aktivt underholdt os siden 1987.

En anerkendt skuespillerinde på tv, der har været en del af mange populære tv-shows, kan man undre sig over, hvor rig er Maura i øjeblikket? Fra begyndelsen af 2016 har hun talt sin nettoformue til et beløb på 8 millioner dollars. Det er klart, at det meste af hendes rigdom er blevet samlet fra hendes succesrige karriere som skuespillerinde, som har været en del af hendes liv i mere end to og et halvt årti nu. Ud over at have succes på tv er Maura også fremtrædende som teaterskuespillerinde, hvilket også har betalt hende betydeligt for at gøre hende til multimillionær.

Maura Tierneys nettoværdi 8 millioner dollars

Opvokset i Hyde Park i Boston var Maura den ældste af tre børn født af den afdøde politiker Joseph M. Tierney og hans kone. Hun blev uddannet på Mount Alvernia Academy elementary school og Notre Dame Academy og senere indskrevet på New York University til hovedfag i dans, kun for at gå over til drama på Tisch før eksamen. Til sidst indledte Maura sin karriere som skuespil med en lille rolle i tv-filmen "Student Exchange" i 1997 og har været meget aktiv i showbiz lige siden.

I løbet af sin karriere har Maura været en del af adskillige tv-shows og film. Hvad angår tv, optrådte hun i serier, herunder "The Van Dyke Show", "Law & Order", "704 Hauser" og flere flere, før hun blev bemærket bredt for sin rolle som Lisa Miller i serien "News Radio". Efter at have fået et ry fra dette show, blev Maura castet i det medicinske drama "ER" som Dr. Abby Lockhart, en af hovedpersonerne i showet, og som hun efterfølgende var en del af i ti år (1999-2009) indtil showets afslutning. Denne rolle i serier forbedrede ikke kun hendes ry som en anerkendt skuespillerinde, men hjalp hende også med at blive en fremtrædende skuespillerinde på amerikansk tv. Det er overflødigt at sige, at disse serier også tjente en masse rigdom til Maura gennem årene.

Da showet "ER" sluttede i 2009, har Maura siden været gæstestjerne i flere tv-shows, herunder "Rescue Me", "The Whole Truth" og "The Good Wife" blandt andre. For nylig er Maura i luften som en af hovedrollerne i tv-serien "The Affair", hvor hun portrætterer rollen som Helen Solloway. Udover tv har hun også været fremtrædende i Hollywood, da hun har arbejdet i film, herunder "The Go-Getter", "The Thin Pink Line", "Finding Amanda", "Semi-Pro", "Nature Calls" og så videre som alle har været væsentlige for at øge hendes nettoformue.

I løbet af sin karriere er Maura blevet belønnet mange gange for sine imponerende skuespillerevner med adskillige nomineringer og priser. For nylig modtog hun en Golden Globe-pris for bedste kvindelige birolle i serien "The Affair".

Denne 50-årige skuespillerinde lever nu som en fraskilt, da hendes tretten år lange ægteskab med Billy Morrissette endte med skilsmisse i 2006. Indtil videre har hun nydt sin karriere som succesfuld skuespillerinde på tv, i Hollywood såvel som i teatre, mens hun nuværende nettoværdi på 8 millioner dollars har komplementeret hendes liv.

Anbefalede: