Indholdsfortegnelse:

Skylar Astins nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Skylar Astins nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Skylar Astins nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Skylar Astins nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Skylar Astins nettoværdi er $1 million

Skylar Astin Wiki Biografi

Skylar Lipstein er en New York City, New York-født amerikansk skuespiller og sanger, sandsynligvis bedst kendt for sin rolle som Jessie Swanson i filmen "Pitch Perfect". Født den 23. september 1987, Skylar er jøde og er professionelt kendt som Skylar Astin. Han betragtes som en af de mest talentfulde personligheder i Hollywood, og han har aktivt underholdt os siden 2005 som både skuespiller og sanger.

En multitalentet kunstner, der har formået at imponere sine fans med både sine skuespil- og sangevner, kan man undre sig over, hvor rig er Skylar lige nu? For nu har Skylar regnet sin nettoværdi til 1 million dollars. Det er overflødigt at sige, at hans involvering i showbiz har været meget vigtig for at gøre ham til millionær lige nu. Desuden har det at være en del af succesrige Hollywood-film som "Taking Woodstock", "Pitch Perfect" og flere i høj grad bidraget til Skylars nettoværdi gennem tiden.

Skylar Astins nettoværdi $1 million

Opvokset i New York City og Rockland County i New York, blev Skylar undervist i Clarkstown High School North. Efter at have afsluttet gymnasiet, deltog han i Stagedoor Manor-sommerlejr for scenekunst for at give en vejledning til hans skuespilfærdigheder. Dernæst gik han på New York University på Tisch School of the Arts, men forlod universitetet, før han tog eksamen for at forfølge en karriere som skuespiller. På grund af sin tilbøjelighed til scenekunst, valgte Skylar skuespil som sin karriere og indledte den ved at optræde på Broadway.

I 2005 lykkedes det Skylar at få fat i sin gennembrudsrolle, da han blev castet i Broadway-musicalen "Spring Awakening", og stykket fortsatte med at blive meget succesfuldt og opnåede Skylar berømmelse, selvom han spillede en mindre rolle. Senere blev han mere fremtrædende i film og har optrådt i film som "Hamlet 2", "21 & Over", "Cavemen" og flere flere. Hans mest succesrige film til dato har været "Pitch Perfect" og "Pitch Perfect 2", hvor han portrætterer rollen som karakteren Jesse Swanson, og for hvilke han vandt en Teen Choice Award for Choice Movie Actor Comedy to gange i 2012 og 2015.

Udover film har Skylar også været fremtrædende på tv og har optrådt i shows som "Love Bites", "House", "Ground Floor", "Glee", "Comedy Bang! Bang!”, og mange andre. Det er klart, at hans bidrag i alle disse film og tv-shows har føjet meget til hans nettoværdi gennem årene, hvilket gør ham til millionær lige nu. I løbet af sin karriere er han blevet belønnet med flere andre højt respekterede priser, herunder en BTVA Feature Film Voice Acting Award for sit stemmeskuespil i animationsfilmen "Wreck-It-Ralph" i 2012.

For nylig har Skylar filmet til sin kommende film "Flock of Dudes" og tv-serien "Graves".

Når vi taler om sit personlige liv, er Skylar forlovet med skuespillerinden Anna Camp, som har været hans kæreste siden 2013. For nu har Astin nydt sit liv som millionær-berømthed, en talentfuld skuespiller såvel som en sanger, mens hans nuværende nettoværdi på $1 million har sørget for sit daglige liv.

Anbefalede: