Indholdsfortegnelse:

Zoltan Bathorys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Zoltan Bathorys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zoltan Bathorys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zoltan Bathorys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Hellas Salutes The Vikings - A Tribute To Bathory [Full Album 1997] 2024, April
Anonim

Zoltan Bathorys nettoværdi er $3 millioner

Zoltan Bathory Wiki Biografi

Zoltan Bathory blev født den 15thmaj 1978 i Budapest, Ungarn. Han er bedst kendt over hele verden for at være grundlæggeren af heavy metal-bandet Five Finger Death Punch, så han blev kåret til "Best Shredder" af Metal Hammer Magazine. Han er også anerkendt som kampkunstner, pladeproducer og sangskriver. Han har været et aktivt medlem af underholdningsindustrien siden 2000'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Zoltan Bathory er? Kilder anslår, at Zoltan Bathorys nettoværdi er $3 millioner i slutningen af 2015, hvor hovedkilden til dette beløb naturligvis er hans professionelle karriere inden for musik. En anden kilde til hans formue kommer fra hans professionelle karriere som kampsportsudøver og fra at konkurrere i en række mesterskaber i hans kategori.

Zoltan Bathorys nettoværdi $3 millioner

Zoltan Bathory er opvokset i Szentendre, en by nær Budapest, i Ungarn. Da han blev dedikeret til en musikkarriere, flyttede han til Los Angeles, Californien, hvor han spillede basguitar for det alternative band kaldet U. P. O. Han sagde dog op året efter, men blev i musikken, og i 2005 grundlagde han heavy metal-bandet Five Finger Death Punch, som er etableret i Las Vegas, Nevada. Deres debutplade blev indspillet det næste år med lidt hjælp fra guitaristen og produceren Logan Mader, og kort efter at de var færdige med at indspille albummet, underskrev bandet en kontrakt med talent management selskabet The Firm, og deres debutalbum med titlen "The Way of the Fist" blev udgivet i 2007. Albummet ramte straks en akkord blandt offentligheden, da det blev solgt i over 600.000 eksemplarer og affødte tre singler, som nåede top 10 på Billboard-hitlisterne. Dette øgede bestemt Bathorys nettoværdi og opmuntrede ham til at fortsætte med at lave musik.

Bandets næste udgivelse, et album i fuld længde med titlen "War Is the Answer", kom i 2009, efter at de skrev under med Prospect Park Records. Ligesom det forrige album var dette også en succes, da det fik sin debut i 7thplads på Billboard-hitlisten, og desuden holdt den sig i Top 100 i rekordhøje 92 uger. Selvom det er en stor succes, er albummet ikke et kendetegn for deres karriere, da deres tredje album - "American Capitalist" (2010) - blev endnu mere succesfuldt, da det debuterede den 3.rdplads på Billboard top 200-listen, og derudover blev det certificeret guld i sit første salgsår, hvilket øgede Bathorys nettoværdi yderligere. Deres næste album blev udgivet i 2013; faktisk udgav de et dobbeltalbum "The Wrong Side Of, Heaven And The Righteous Side Of Hell, bind 1 og 2". Takket være deres tidligere succes og en stigning i popularitet fik bandet et par venner gennem årene og formåede at udvide venskaberne på det professionelle område, da albummet indeholdt gæstekunstnere som Rob Halford, Max Cavalera og Maria Brink, bl.a. andre.

Bathorys seneste satsning i musikindustrien er bandets sjette album, med titlen "Got Your Six" (2015), som også har tilføjet hans nettoværdi, da det også debuterede som nummer 2 på billboard Top 200-listen. I løbet af sin karriere har han også vundet adskillige priser, herunder "Best Shredder" givet i 2010 af Metal Hammer Golden Gods Awards.

I Zoltan Bathorys private liv er det almindeligt kendt, at han er en kampsportskunstner. Han er også udøver af brasiliansk jiu-jitsu og judo, og er medlem af Gracie Humaita Competition Team. Ud over dette har han deltaget i en række mesterskaber, såsom Abu-Dhabi Pro Jiu-Jitsu World Trials, hvor han vandt sølvmedaljen, The North American Grappling Championship og 2012 Masters World Championship. Bathory er også en af de få civile, der er certificeret af den amerikanske hær som en L1 Modern Army Combatives Instructor – Close Quarter Combat. Siden 2014 har han også været aktiv i lastbilmesterskaber. Når det kommer til hans kærlighedsliv, er intet kendt i medierne.

Anbefalede: